torsdag, november 04, 2010

Till de minsta

Alltså, det finns så mycket sött till de små att man blir lite smått galen! Det roliga är också att det finns i alla prisklasser. Vissa av de här sakerna är lite dyrare, men de skulle ju kunna passa som present också. Allt ska man ju inte köpa själv till bebben, eller hur? ;)


Det finns ju hur mycket kläder som helst, en del sötare än andra (varför har så många pojkkläder biltryck?) och filtar är ju också en sån sak som det finns ett överflöd av. Den rutiga (nr. 11) tycker jag var riktigt söt! Set finns det också en hel del av, vill man gå fullt ut kan man köpa ett gjort i kashmir (nr. 8). För den globetrottande bebisen kan man köpa luggage tag och passfodral (nr. 4). Som sagt, det finns hur mycket fint som helst!


1-2 Frans & Friends, 3-4 Mamas & Papas, 5-6 Cath Kidston, 7 Aden + Anais, 8 MyPashmina, 9 Stella McCartney Kids, 10-12 Lexington Baby

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
De tunna tygsjalarna från Aden + Anais kan jag rekommendera. Används kanske mera på sommaren, men de är sköna och mjuka!
/Dea

Marie sa...

Dea - jag har hört mycket bra om dom, så de verkar bra! De har en kollektion med lite tjockare sjalar så de kanske passar bättre på vintern?

storasyster sa...

Mysiga saker! Men var glad för att det är bilar. Här hemma ska det vara spiderman o starwars på allt. Och vilka småbarn kollar på sådana filmer??

Marie sa...

Storasyster - tror inte bebisar har koll på bilar heller! ;)

Anna, Fair and True sa...

Har du köpt något redan? Jag har bara köpt typ fyra plagg men det känns lite konstigt. Har dock fått en massa av vänner och har tagit hem mina gamla bebiskläder från föräldrarna. Vi hoppas få en massa i present också :) Men en vinteroverall ska vi köpa, har sett en fin på PoP.