onsdag, december 01, 2010

Fler klappar

Jag botar foglossning med lite låtsas-cybershopping! Det är min lösning till alla problem... Sådetså!


1. För att man aldrig kan få för många väskor, så varför inte en rosa läderväska från Dorothy Perkins 2. Och för att fortsätta på rosa temat, har ni sett något sötare? En riktig godisrosa ring från Etsy 3. Det är kallt i hela Europa! Sherling Coat från Dorothy Perkins 4. Både snygg och varm, kashmirkofta från The White Company 5 . Man måste vara varm och skön hemma också, så en rödrutig pläd från Lexington är ett bra tips 6. Kanske inte den varmaste, men en riktigt snygg rosa morgonrock Friis & Company hos Chique 7. Koftoman som jag är så kan jag aldrig få för mycket av den varan, cardigan med fuskpälskrage från H&M 8. Smycken funkar alltid, hjärtring från Tiffany & Co 9. Om man är teknikintresserad och alltid vill ha det senaste så måste man se till att skydda det också! Fint merinoullsfodral till iPad från Etsy  10. Snyggt på soffan eller sängen, kuddfodral från Oddbirds hos Hemtex 11. En ny favorit efter tips på bloggen! Underbara, lite annorlunda smycken hittas hos Lit de Parade  12. Fint på väggen ska det vara, parisposter finns hos Allposter 13. Eken och ekollonet, så sött med matchande tröjset till pappa och barn från notonthehighstreet.com 14. Som sagt, fina saker på väggen är bra! Fint tryck från Etsy 15. Om man vill göra egen konst kan man använda polaroidkamera från Amazon 16. Kärlek kan man aldrig få för mycket av, kuddfodral med kärleksbudskap från notonthehighstreet.com  

9 kommentarer:

Anna sa...

Haha, vi gillar nog lite lika ibland du och jag. Den postern fast med London motivet har jag sparad i min dator för jag gillar den så mycket. Kanske ska slå till och köpa den på riktigt istället?

anna of sweden sa...

Och idag gick jag in och klickade på ringen. Du hittar så mycket fint - jag är alldeles imponerad.

Anonym sa...

3 och 13 gillar jag skarpt

Marie sa...

Anna - ja, passa på nu om du ska ha den! Man måste ju ha en julklapp till sig själv, eller hur?

Anna - på etsy är det inga problem att hitta mycket fint! Visst var ringen härlig, men dyr!

Anonym - visst är de fina! :)

Annika sa...

Jädrans vílken otroligt snygg jacka!! WOW!! En sådan skulle man ha!!
Och pläden gillar jag skarpt. GILLAR dina collage. ALLTID!!!

Annika sa...

Har kollat nu, inte var den dyr heller...
Ser att de skickar till US...
HMMMMM...
HMMMMM...
Ska man slå till?

Marie sa...

Annika - säg till om du slår till! :) Jag gillar DPs kläder, billiga o bra. Har köpt i stort sett alla mina mammakläder därifrån ( de få jag köpt).

mia sa...

Jag har sneglat på morgonrocken, älskar färgen och längden (jag är ju en kortis) men ställer mig tveksam till det plåttriga trycket baktill.. Hmm..

Marie sa...

Mia - håller med, den är fin på alla sätt och vis... förutom just trycket bakpå som förtar ganska mycket!