torsdag, december 09, 2010

Jul & Nyår

För mig är jul en mys-högtid, där man har sköna kläder (med plats för mycket mat!) som man kan softa i mellan ätandet och julklappsöppnandet. Nyår däremot är det glitter och glamour, högklackat och diamanter som gäller! Eller ja, för mig i år blir det myskläder (med plats för Blueberry) hela vägen, men i mina drömmar är jag klädd så här:

1. Kanske inte diamnter, men glitterörhängen från KyssJohanna glittrar fint ändå 2. Fjädrar och glitter, diadem hos H&M 3. Glänsande som en Hollywood- stjärna, silverklänning från Monsoon 4. Som en discokula, glitterbolero från Monsoon 5. Vackra smycken, ring från KumKum hos KyssJohanna  6. Så söt att jag smälter, hjärtväska hos Kallabonga 7. Höga klackar är snyggt, skor från H&M 8. Mysig, stickad klänning från Monsoon 9. Smycken måste man ha, hjärthalsband från LA Sthlm hos KyssJohanna 10. Varmt och skönt, brun cardigan från Lindex 11. Lite färg på fingrarna, ring från KumKum hos KyssJohanna 12. Myskänslan är hög, fårskinnstofflor hos Cath Kidston

6 kommentarer:

Desiree sa...

Ja oj det gäller att komma på vad man ska ha på sig till både jul och nyår. Jag får både rota i garderoben och kika ute i butikerna.
Härligt kollage med mycket fin inspiration.
KRam!

Marie sa...

Desiree - ja, nu är det inte långt kvar tills det är dags! Kul! :)

storasyster sa...

Här blir det oxå mera mys än glamour... Glamour o liten bebis o pösmage passar inte riktigt ihop :D

Marie sa...

Storasyster - powermys! :)

skruttplutt sa...

oh jag älskar den stickade klänningen!

Annika sa...

Den stickade klänningen är underbar!!
GILLAR!
Visst är nyår mer glam än julen, som gärna får vara genuint hemtrevlig.