torsdag, december 09, 2010

PiP!

Okej, jag har inte frågat mamma om det är okej att jag visar den här bilden, men ni kan väl iallafall tjuvkika lite på den. Det är nya tapeten i mina föräldrars sovrum. En vägg med härliga fåglar och resten av väggarna + tak är vitt trä. Hur snyggt som helst! Tänk att få vakna upp där varje morgon... 


Jag grämer mig lite för att jag inte kommer kunna få se vad de gjort i stugan på flera månader än! Det ser onekligen lovande ut...

11 kommentarer:

Ullis sa...

Visst får ni tjuvkika:) Tycker den blev väldigt bra, tack vare din goda smak:)

Millan sa...

Snyggt!! Det blir spannande for er att komma hem nasta gang och se hur det forandrats!

Angaende det dar med smartlindring vid forlossning sa tror jag att det ar bra att ha ett valdigt 'oppet' forhallande till det. Det finns ingen som vet precis hur din forlossning kommer att bli och det gar i stort sett inte att pa forhand bestamma sig precis for vad man vill.

I england rader lite av ett duktighetssyndrom just nu da man ar duktigare om man inte tar epidural an om man tar den. Jag tror att det ar lite farligt att jamfora med andra och kanna sig duktigare eller samre beroende pa vilken smartlindring man tog eftersom man inte kan jamfora tva olika forlossningar. Mina tva forlossningar var helt olika och jag behovde helt olika stod i bada!

Huvudsaken ar att du och bebisen mar bra och kanner er trygga tycker jag! Och att ni far bra vagledning genom forlossningen.

Marie sa...

Ullis - eller hur! Jag tar åt mig alla ära! ;)

Millan - ja, jag tror det är väldigt individuellt vad för smärtlindring man ska vid en förlossning. Det beror nog mkt på hur smärttålig man är, men också hur lång o utdragen förlossningen blir. Går det snabbt hinner man ju knappt få nån lindring o drar den ut på tiden hinner man nog ändra sig flera gånger om.

Desiree sa...

Den var ju superfin! Vilken härlig tapet. Man får fina vårkänslor av den.
KRam!

Marie sa...

Desiree -visst blir man glad av den tapeten! :)

Channal sa...

Underbar tapet... så vacker! kram Anna

Annika sa...

Vilken jättefin tapet, i så vackra fäger.
Så vårlig och fin!

Anna, Fair and True sa...

Vilken snygg tapet! Vi har också fåglar på vår sovrumstapet. Du kan se bild här: http://annafairandtrue.blogspot.com/2008/09/show-tell-walls.html

Marie sa...

Anna - visst är den!

Annika - ja, jag tycker den är jättehärlig!

Anna - wow! Det kallar jag fågeltapet! Riktigt snygg!

Anna, Fair and True sa...

Nu har vi iofs haft den några år så man börjar tänka att vi borde göra om, men jag gillar den så mycket så jag kan nog inte! :)

Marie sa...

Anna - nej, den var ju kanon! Behövs inte göras om än på ett tag! :)