torsdag, december 30, 2010

Tungt

Nej, seriöst. Det är 40+- några dagar kvar av graviditeten och jag O-R-K-A-R inte. Blueberry kan bli dubbelt så tung innan han behagar titta ut. Jomen skoj, skoj. 


Ena stunden känns det som om han håller på och gnuggar sin väg ut och det trycker på ordentligt. Sen känns det som om han håller på och försöker sparka sig ut genom naveln. Och så här kan han alltså hålla på fram till mitten av februari. 


Mon dieu.

5 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Oj då, låter som du har lite jobbigt. Jag kan dock berätta att även om jag t ex kände att Belly Dancer tryckte på blåsan en massa typ i den veckan du är nu och tidigare så försvann det ett tag och kom inte tillbala förrän nyligen. Så det som du känner nu kan säkert försvinna ett tag.

Fördubbling av vikten blir det nog inte, inte så många bebbar som väger över 5kg när de kommer :)

Ninnie sa...

O, kämpa på...snart, snart är det dags! Du klarar det...fast visst är det jobbigt på slutet, jo, jag vet. Tänk på den fina belöningen du snart får, en liten bebisgosse...
Kämpa på, och ett GOTT NYTT ÅR önskar jag dig!!!
Kram från Ninnie

Marie sa...

Anna - nej, han trycker inte på blåsan mer än han brukar, men det är mer trycker på som om han vill komma ut men inte riktigt fattar hur! ;) Hoppas verkligen han lugnar ned sig lite om han ska var kvar därinne ett tag till! :D Och dubbleringen av vikten var med tanke på senaste kollen då han vägde runt 2,2 kg. 4,4 kg är ju inte så mkt om man går över tiden! Men hoppa han inte dubblerar vikten från o med nu! :)

Ninnie - ja, nu börjar det bli lite tungt, sorry om jag låter gnällig! ;) Hoppas du också får ett gott nytt år!

storasyster sa...

Hehe ja ibland är de inte så snälla mot sina mammor. Vi hoppas ju på att han ska gå upp lite i vikt iaf innan han kommer ut. Han kan väl vänta iaf ett par veckor till? Jag tror att han lugnar ner sig lite.

Anna, Fair and True sa...

När jag skrev kommentaren här hade jag inte fattat att de just gör sådana där tillväxt-UL utan trodde bara det var en normala uppskattningen, dvs de där medelvärdena som står i böckerna. Men då förstår jag! Som sagt, här görs ju knappt några undersökningar om man jämför med Tyskland!