torsdag, januari 13, 2011

Finfint

Rocker chic!


Terrakottafärgad blus från Lindex, snygga solglasögon från Lindex, läckra örhängen från Sandberg, svart byxa från Dorothy Perkins, cool Love-ring från Dorothy Perkins, dyr och riktigt snygg Vintage Chanel från ASOS, supercoola, klassiska skor från ASOS och läcker läderjacka från Elin Kling för H&M.

7 kommentarer:

mia sa...

Jag gillar verkligen blusen. Fast kanske den andra färgen skulle passa mig bättre?
Aja, jag har shoppat lite för mycket på sistone så jag får nog avstå helt men åh, den är fin.

Lisa sa...

Snyggt!! Personligen skulle jag föredra ballerinas till, men det är jag det. Och ivar lär jag väl (förhoppningsvis) inte komma i ett par skinny jeans. Men till sensommaren kanske? :)

Marie sa...

Mia - jag tror den här färgen skulle passa dig bra också, det beror väl på vilket humör du är på! Jag har också shoppingstopp nu! :D

Lisa - ja, ballerinas funkar ju till allt, men jag tyckte de här skorna var så häftiga! :) Numera finns det ju skinny jeans även för gravida, även fast de kanske inte är så skinny upptill! ;)

Lisa sa...

Jo de är coola skorna, men du vet hur det är när man mest tycker att de är coola pa andra?

Visst finns det skinny jeans för gravida, men looken blir liksom inte den samma ;)
Har du tips pa bra gravidjeans förresten? Kommer inte i mina längre och jag saknar dom!

Marie sa...

Lisa - inte riktigt samma look, nej! :D Vet att dorothyperkins.com har gravidjeans, men problemet jag hade med mina var att de inte passade förrän magen blivit lite större, vilket är lite trist! Asos.com har också gravidjeans som ser snygga ut, men de har jag inte provat!

Annika sa...

Coolt med skinnyjeans för gravida!!
Ser nog rätt ballt ut på rätt person!!
Har du ngra??

Marie sa...

Annika - på rätt person är det skitsnyggt, men jag har inga. Jag har mest satsat på tights under graviditeten, bekvämast så! :)