fredag, januari 14, 2011

Lite rosa i livet

Många tycker att rosa i inredningen är för feminint och tjejigt, fel, fel, fel säger jag! Jag tycker rosa är en väldigt snygg accentfärg, både klarrosa men även dovare nyanser, lite lingon med mjölk-känsla, typ. 

På de här bilderna tycker jag de har lyckats bra med att mixa ihop rosa. Beige, grått och vitt är väldigt tacksamma färger att matcha med och resultatet blir väldigt lugnande. I vårt nästa hus skulle jag mycket väl kunna tänka mig en lingon med mjölk-färg på någon vägg. 

10 kommentarer:

Mes rêves blancs sa...

Rosa är verkligen världens finaste färg, jag älskar rosa! Väldigt fint bildcollage, hur gjorde du det? Bilderna är jättefina, skulle kunna tänka mig alla dessa inredningar i ett hus =)

Fint fint fint !

Tack för snälla kommentaren. Jag trodde först att jag var lite överkänslig och sâ när folk hela tiden konstant frâgar om det är bebis pâ gâng, det känns som att det förstör lite överraskningsmomentet ocksâ om alla redan förväntar sig att man ska bli med barn inom en snar framtid. Men det fâr bli när det blir inte när nâgon annan vill haha

Malin

Marie sa...

Malin - jag använder picassa till att göra collage, gratis o väldigt enkelt att lära sig! Googla picassa om du inte redan har det!

När det gäller bebisförväntningar så är jag allergisk mot andra människors förväntningar! Det är ingen annans sak än de två som det berör!

Anna tänker högt sa...

Jag håller med, de hade lyckats väldigt bra på de bilder du hittat, rosa är fint!

Marie sa...

Anna - tjusigt va! :)

Desiree sa...

Oj en rosa soffa har jag aldrig ens funderat på innan men det blir ju riktigt snyggt om man kör med andra mer neutrala färger runt som som vitt och grått. Det var faktiskt riktigt snyggt.
Kram!

Marie sa...

Desiree - ja, man får tänka till lite! Säger någon en rosa soffa så tänker man ju instinktivt "usch vad fult", men det kan ju vara snyggt! :)

Annika sa...

Rosa är snyggt, så fint!!
Jag gillar också den färgen, men kanske främst som accent...

Marie sa...

Annika - ja, rosa som accent är ju åtminstone lättast att fixa till! Lite jobbigt om man köper en rosa soffa o sen ångrar sig!!!

Anonym sa...

så fint! jag älskar ju rosa! hade jag bott själv så hade mitt hem liknat något av rummen på bilderna =) men jag ska allt jobba lite på Johan =)

Marie sa...

Pernilla - jobba på du! :) Jag tror säkert att Johan kan gilla rosa om det är på rätt sätt, behöver ju inte vara superfeminint!