måndag, januari 17, 2011

Golden Globes

Inatt var det så dags för Golden Globes, och nej, jag var inte uppe och tittade! Men det finns många härliga bilder att titta på i efterhand. Jag tycker det är kul att så många vågade färg. Snyggast i färgligan var Angelina Jolie i sin gröngrlittriga klänning, Mandy Moore i blått, Kyra Sedgewick i kanariegult och så är jag lite kluven angående January Jones röda klänning. Det är inte den lättaste skärningen på en klänning, men hon klarar av det. Men är det snyggt? Njae... Heidi Klum tycker jag inte heller lyckades bra med sin mönstrade tygbit till klänning, bättre kan hon! Elisabeth Moss såg ut att ha tagit på sig en två nummer för stor grön klänning och den hängde inte snyggt på henne! Amy Adams blev jag också besviken på, inget fel på klänningen i sig, men den färgen till den hårfärgen var bara blähä.Sen kom de som valde klänningar i nyanserna hud/guld/grått/silver och det var en hel del. Jag gillar Emma Stones aprikosfärgade skapelse. Passar underbart till henne hy och så var det en lagom ungdomlig design för henne. Riktigt snyggt. Anne Hathaways klänning var vågad med djupt skuren rygg, men den var också snygg. Mindre bra lyckades Michelle Williams i en tråkig beige-blommig klänning, Leighton Meister i en klänning från mormors garderob, Natalie Portman med en stor ros på bröstet (why oh why?), Jennifer Love Hewitt som hade hittat en klänning med inbyggd hakklapp (kanske ganska praktiskt!) och Jennifer Lopez som hade satt på sig en glittrig poncho över sin klänning. Nej, jag fattar inte. Och så de svartklädda, där Halle Berry såg ut som om hon hade tagit på sig underklänningen och sen virat lite myggnät runt höfterna. Inte snyggt. Snygga var däremot Eva Longoria, i en klänning som passade henne perfekt, och Ryan Gosling som var stilig i sammetskostym och fluga. Fluga är så snyggt!
Mina favoriter då? Jo, det blir denna glittriga trio! Olivia Wilde hade en snygg klänning med superhärlig vidd. Det är vad jag kallar galadress! Sandra Bullocks och Scarlett Johanssons klänningar påminde lite om varandra, men jag gillar att de har stylats helt olika. Sandra lite tufft med rak lugg, och Scarlett lite romantiskt med uppsatt hår och glitterspänne. Snygga damer!

4 kommentarer:

Desiree sa...

Åh vad kul med en massa fina klänningar att kolla in. Gillade inte Angelinas klänning så mycket. Färgen var fin men gillade inte modellen. January Jones klänning var nog ingen stor favorit hos mig heller. Men det fanns massvis med andra fina klänningar.

Marie sa...

Desiree - antar att Angelinas klänning är lite annorlunda för att vara en galaklänning, kanske lite för annorlunda för dig! :) Men jag håller med, det fanns mkt fina klänningar i år!

Annika sa...

Ja, det var en fröjd att se igår!!
Verkligen. SATT och täkte på dig, faktiskt. OCH jag hade önskat att du hae kunnat lära mig dessa fina collage du alltid gör. VISSTE ju att jag skulle hitta fina collage hör idag.
Ja, sund att N portman hade den där rosen där mitt på klänningen. Inget bra.
Olivia Wilde gillade jag mest av alla, tror jag. men tycker det var så mkt fina färger iår. HEJA!!
January Jones har figur som en gudinna, men nej...svår, svår klänning...
Anne H skitsnygg, och vilket `HÅR hon har!!
Angelina allitd lika SNYGG!! OCh Heidi K tror jag inte jag sett i ngt snyggt på år och dag.
Kyra S, så rätt!!!

Marie sa...

Annika - det är hur lätt som helst i Picassa! Visste du hur enkelt det var så skulle du inte vara lika impad! ;) O du har rätt, Heidi har helt tappat stilen på sistone!