söndag, januari 16, 2011

Söndagssvep, 16 januari 2011


Weronica på En Mammas Dag kör med fredagssvep, så jag tänkte att jag skulle försöka mig på ett söndagssvep. Helt enkelt det bästa från veckan som gått och något från veckan som kommer.


Babyboomen fortsätter i Hollywood. 2011 kommer bli ett riktigt barnår! Nu senast var det Alicia Silverstone som kom med den glada nyheten. Hon jobbar med sidan The Kind Life som är fokuserad på en vegan livsstil och nu har hon fokus på vegan-diet under graviditeten. Kanske något för den som är intresserad!



Underbara Adele släpper ny skiva på fredag, den 21 januari. Till dess kan jag lyssna på Hometown Glory igen och igen och igen...


Hos Cath Kidston hittar vi den snyggaste necessären för våren och sommarens alla resor. Stor och bra, man får plats med allting!


Scarlett Johanson gör reklam för Moët & Chandon. När jag var där på besök så sa guiden att magnumflaskor inte är något att rekommendera, för champagnen smakar inte lika gott från dom. Det tänkte dom inte på i reklamkampanjen!




Snyggaste weekend-väskan finns på rean hos Accessora. Visst älskar vi alla helger?


Fin vårinspiration från Bloomingville. Jag är en sucker för de här färgerna!


Kappahls vårnyheter bådar gott! Mjuka, sköna färger. Jag gillar byxorna!


Tiffanys & Co tycker vi ska tänka på alla hjärtans-dag redan nu. Ja, varför inte!?


IKEAs blogg Livet Hemma visar härligt grön och vit vårinspiration. 


Januari är månaden att organisera, städa och slänga. Jag måste fixa till mina smycken som nu ligger och hänger huller om buller. Den här idéen tycker jag är kanonfin. En tripp till en bra loppis och det borde gå att fixa för en billig peng. Synd bara att jag inte hittat någon bra loppis i München!


Och så avslutar vi med lite kärlek. Se hur härligt nykära Ben Affleck och Jennifer Garner ser ut, efter 6 år som gifta och två barn. Och jag kan inte låta bli att bländas av Jennifers förlovningsring, tydligen 4,5 karat. Oj, oj!

16 kommentarer:

Anonym sa...

jag som alltid sett gamla tekoppar och fat som skräp, fick nu en jättebra idé =) blir ju jättefint med smycken i =)

Miss Marie sa...

Pernilla - kul att jag kunde inspirera lite! :)

Anna, Fair and True sa...

Måste kolla in Ikeas blogg.
På tal om förlovningsring, en av Peters kompisar köpte en tre karat till sin tjej (numera fru) men jag vet inte ens om det är snyggt med så stor! Min är på 0,72 eller något sådant och jag tycker den är stor!

Miss Marie sa...

Anna - oj, 3 karat?! Den var stor... Jag kan tycka att det är snyggt med en så stor ring, men jag skulle inte vilja ha en så stor förlovningsring eftersom jag använder den varje dag o det inte känns helst praktiskt!

Mia sa...

Satsar du på Golden Globes inatt? Jag är kluven.. Ska man eller ska man inte?

Kappahl har ju ryckt upp sig som tusan. Ser jättefint ut.

Kram

Miss Marie sa...

Mia - jag hoppar nog, tyvärr, det! Nuförtiden är jag trött klockan 9 så att hålla mig vaken halva natten är nog ingen bra idé... ;)

ullis sa...

Härliga bilder. Byxorna är jättesnygga. Vilken tur att man fyller år i sommar. Cath Kidston...
mja varför inte:)/ullis

Miss Marie sa...

Ullis - o jag som till o med fyller år innan dig! ;)

Desiree sa...

Vad kul att du kör med söndagssvep. Här var det mycket smått och gott att hämta in och inspireras av. Just vårinspiration är något jag inte kan få nog av just nu.
Kram!

Channal sa...

Tack för alla härliga bilder!
Nattinatti... Anna

Miss Marie sa...

Desiree - vad bra att du inspireras lite! :)

Anna - varsågod!

Annika sa...

Peters systers förlovningsring ligger på fem karat...helt overkligt ser det ut. Nästan som en cubic zirconia...
IAF, underbart inlägg!! GUD vad fint!!!
Och säga vad man vill om magnumflarror men bilden på Scarlett Johansson är ju helt OTROLIG!!!!!

Miss Marie sa...

Annika - fem karat?!?! Oh my... Det låter faktiskt lite för mycket. Antar då att det inte är så bra kvalitet på diamanten, för isåfall borde den ju kosta miljoner! Jag föredrar nog mindre diamant och bättre kvalitet!

Annika sa...

Arvegods...min svägerskas svärmors som dog för kanske 25 år sen. Den är så stor och ser faktiskt fejkad ut.
Har ingen aning om kvaliteten på stenen, men vet ju att den köptes på femtiotalet av en läkare med framgångsrik praktik. Men nej, som sagt, man tänker CZ när man ser den...

Miss Marie sa...

Annika - ok, arvegods är ju en annan sak. Diamantpriserna har ju gått upp ordentligt sen 50-talet, så då kan det nog vara en god kvalitet på stenen! Men lite tråkigt att ha en så stor sten o sen tror folk att det är CZ!

Unknown sa...

Härligt inlägg! Fina bilder, synd att scarlett är retucerad på bilden bara, gillar att hon är kurvig och inte att de tagit bort det på bilden. Hon är vacker precis som hon är, naturligt!