torsdag, februari 10, 2011

Ny ramDen här dubbelramen köpte jag för ett tag sedan från The White Company och nu äntligen kan den pryda vår byrå! Ena bilden är på mig med Alfred i magen och andra är en favoritbild på Alfred. På väggen bakom hänger ett familjeporträtt på oss alla tre också!

8 kommentarer:

Annika sa...

Alfred skulle kunna vara bebismodell...eller "Gerber-baby" som man säger om ovanligt söta bebbar. Gerber är ett märke som gör barnmat och välling.
Vackra foton.

Marie sa...

Annika - kanske det! ;) Jag o maken tycker för övrigt synd om fotografer som behöver fota bebisar jämt, de är inte några enkla modeller att ha att göra med!

Anna, Fair and True sa...

Vad duktiga ni är som redan skrivit ut och ramat in bilder! Det har inte vi lyckats med!

Marie sa...

Anna -det underlättar lite att vi har en affär 5 minuter bort som framkallar bilder! Finns inga ursäkter då! :)

Channal sa...

Vackert... du har blick o är konstnärlig!

Stolt pappa och Jättefin röd barnvagn, men den skulle inte funka i Sverige! Just nu är det drivor med vit snö i Östergötland (hör plogbilen) och de små framhjulen skulle inte kunna ta sig fram. Eller funkar det! En liten fundering!

Kram Anna

Marie sa...

Anna - tack! Det finns snöhjul att sätta på vagnen, de är fasta o ska gå att ta sig fram i snön med. Dessa små skulle nog inte funka så bra! :)

Desiree sa...

Dubbelramen var superfin. Jättekul med många kort och ramar uppställda så här som du har. Det är både vackert och personligt.
Kram!

Marie sa...

Desiree - jag älskar kort så de finns utspridda runt hela huset! Det är ett bra sätt att ha nära o kära omkring sig också! :)