torsdag, februari 10, 2011

Vagn och väskaDet är mest Engelsmannen som kör vagnen för tillfället. Jag har insett att jag kommer få köra den tills jag tröttnar på den rejält, så han kan lika gärna köra den nu! Vi gillar vagnen, det tar ett tag innan man vänjer sig vid att den kör lite som den vill, men det är ju det som är poängen också, att den är lättstyrd! 


Skötväskan blev en skinnväska från Storksak och hittills gillar vi den mycket! Den har många bra fack för alla små pinaler man måste ha med sig. Och så är den riktigt snygg! Jag hittade en bild på Jamie Olivers fru Jools och hon har en likadan väska som vi. Som ni ser funkar den även finfint som vanlig väska!

10 kommentarer:

Millan sa...

Mycket snyggt. Bade vaskan och vagnen :-). Jag angrar sa att jag inte kopte en bugaboo. Istallet kopte jag en Mamas and Papas variant som kostade lika mycket men som var tung som bly att kora omrking med stoooora hjul. Fullstandigt meningslost i det har landet som INTE ar byggt for barnvagnar.
Kram

Marie sa...

Millan - ja, Tyskland är inte heller riktigt byggt för barnvagnar! Vi var tvungna att köpa en som gick in i vår hiss o som var lättstyrd! :) Den här är verkligen lätt så är superbra!

Annika sa...

Snygg vagn ni har!! Ser lättstyrd ut! Helt rätt tänk med engelsmannen, låt honom dra den. DU kommer att få din tid med vagnen, hehe...
Hur länge är han pappaledig? Eller är han ens det? Min frisör hade läst om en artikel om sveriges mamma och pappaledighet häromdagen och var djuuuupt imponerad. Jag kunde bara nickande hålla med. Unikt för skandinavien. Hur funkar det i Tyskland?

Marie sa...

Annika - maken är här på kontrakt från England så han får följa engelska lagar vilket betyder 10 pappadagar. Tror att Tyskland är ganska bra på det här med föräldraledighet, vet inte nån längd men de har iaf rätt till lite mer flexibla arbetstider o att kunna jobba hemifrån under småbarnsåren. Ljusår före England med andra ord! Svenska systemet är ju ganska unikt!

Anna, Fair and True sa...

Visst är den bra, vagnen! Vi har ju snöhjulen på så då svänger den inte "automatiskt" vilket Peter som inte har någon erfarenhet av traditionella vagnar klagar på på :) Peter kör också mest när vi är ute ihop. Skötväskan blev ju bra!

Marie sa...

Anna - snöhjulen skippade vi, hoppas det inte behövs heller! Förstår att den svänger lite mindre då, blir nog helt annorlunda för er när de andra hjulen åker på!

Desiree sa...

Jag gillar eran vagn jättemycket. Så fin! Gillar färgerna och att den verkar nätt och bra.
Kram!

Marie sa...

Desiree - vi gillar den också!

mia sa...

Bra med väskor som multifunktionella! Störtälskar färgkombon på vagnen fyi. :)

Marie sa...

Mia - tack! :)