torsdag, februari 17, 2011

VagnleksakDet börjar bli dags för en vagnleksak för Alfred nu när han faktiskt är vaken lite mer! Här i Tyskland hittar jag inga fina, så får nog bli en från Sverige. Den med Bamse är ju riktigt söt och lite rolig eftersom Bamse är så svensk, men även den med en giraff och tiger eller vagnleksaken med namn är ju också söta! Har ni tips på andra vagnleksaker?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Är det något Alfred önskar sig från moster och storkusinen om en vecka? Kram

anna of sweden sa...

Åh, Bamse var ju så fin! Och så får Alfred lite Swiden-kultur på köpet!

Marie sa...

Syrran - absolut! Det skulle Alfie gilla, ni som har sa god smak ocksa! :)

Anna - visst var den sot! :)

Annika sa...

Precis, go for the bamse bear!! SÅ söt!!

Millan sa...

Valdans fina tycker jag!! Sofia hade en 'tummen-vagnsleksak' som var valdigt gullig! och trevligt just att den ocksa var svensk da...
kram!

Desiree sa...

Åh jag gillar den med Bamse jättemycket fast den med namnet var också himlans söt. Jag tror jag skulle beställa flera stycken och byta lite då och då för det skulle vara omöjligt att bara välja en.
KRam!

Marie sa...

Annika - :)

Millan - åh, tummen är ju också riktigt söt! :)

Desiree - där har du en idé! Man kanske får byta mellan varven! :)

Kalas Lotta sa...

Jag köpte olika små gosedjur i olika färger, fingerdockor och Kalikå dockor som jag satte fast på ett fint band. På så sätt kunde man ju byta lite hur som helst och göra det lite skojsigt.

Gud, där lät jag superpysslig men det var jag nog med första barnet. Dessutom bodde Filip i vagnen då vi ju hade en valp...4-5 timmars promenerande per dag avverkade vi!

Anonym sa...

Bamse är underbar beställ den genast! Namnskylten känns inte lika originell.

Marie sa...

Lotta - bra idé! Kan tänka mig att man är lite pyssligare med första barnet! :) 4-5 timmar om dan?! Du är verkligen en fit mama! :)

Anonym - :)

Anna, Fair and True sa...

Jag har funderat över vad som passar till buggan. Känns som man inte vill ha en som är för stor. Har en gammal i trä sedan jag var liten men den blir för tung.