lördag, mars 26, 2011

Barnkläder igen!På tal om barnkläder. Syrran tipsade om Oii Design som har en hel massa fina kläder från olika märken. Klick, klick och vips är bodyn längst upp till höger på väg hem till Alfred! Ibland är det läskigt enkelt att handla via nätet, men han behöver lite motvikt mot alla de gulligull-kläder han har fått från England! Jag skulle kunna klicka hem en hel massa mer därifrån, det finns mycket snyggt. Sverige-klänningen för bebisar kanske inte är det vackraste, men visst är den ganska söt ändå? Och en sak jag gillar med dom är att de har fri frakt inom Sverige. Ja, jag vet att det är inbakat i priset ändå, men jag avskyr när man hittar nåt fint, går till online-kassan och sen  läggs det på en massa frakt! Nej, då föredrar jag att veta direkt!

Sen kollade jag in lite hos Lindex, och de har en hel massa fina saker också. Där ska vi kolla in när vi kommer till Sverige! Hade jag en flicka skulle jag direkt köpa den blommiga jumpsuiten till vänster, den är så gullig!

5 kommentarer:

Tiger sa...

Vet du, när jag skulle hälsa på dig så hade jag valt de där gråa byxorna och den grå jackan till alfred. De hängde liksom intill varandra så jag tog för givet att de matchade. Så kom jag till kassan och i annat ljus såg jag att de var helt sjukt olika i gråfärgen (ser man ju här på bilden också iofs) så jag hängde tillbaka det o körde på kärleksbyxorna istället! ;) visserligen kan man ju ha de åtskilda men jag tyckte de va så dumt av dem att inte använda sig av samma tyg så att det blev matchbart! Klänningen är ju superfin, by the way.

Marie sa...

Tiger - kärleksbyxorna är ju underbara! Men hittade inte dom på hemsidan, annars skulle de ha fått vara med här! :)

Anna, Fair and True sa...

Jag gillade gråakofta med de färgglada knapparna och bodyn med bussarna på också!

Anna, Fair and True sa...

Oii design måste jag ju kolla in också!

Marie sa...

Anna - Jag tycker Lindex har mkt snyggt, bra pris och bra kvalité också! Kolla in Oii design, finns mkt snyggt. :)