torsdag, mars 24, 2011

Barnkläder


Vilka söta barnkläder H&M har nu! Jag gillar tunikan och byxorna ovan, och kläderna nedan är ju bara så söta! Engelsmannens föräldrar hade med sig presenter från släkt och vänner, så nu har vi massvis med pastelliga bebiskläder. Engelsmännen gillar verkligen just bebisiga kläder, förstår ni vad jag menar? Det är tryck på allt, djur och figurer, och allting är pastelligt och puttenuttigt. Inget kan liksom bara vara snyggt. Ta kläderna här exempelvis, de är ju snygga, färgglada men ändå sköna! Inte puttenuttiga och överdrivet bebisiga. If you get what I'm saying. Det är i och för sig inget fel på puttenuttiga kläder, men allt behöver ju inte vara just puttenuttigt. Eller?

7 kommentarer:

Lisa sa...

Jag haller verkligen med dig!! Älskar barnkläder som ser ut som nat man skulle kunna tänka sig själv, utan att vara obekvämt eller opraktiskt sa klart. De kläderna fran h&m var verkligen snygga!

Och 1000 tack för ammningskläderstips! Skönt att höra att det funkar att dra upp och ner sa att man inte maste köpa massa nytt som man egentligen inte vill ha. Ska kolla in Mother Care i helgen för ammningsbeha, linne och sana där inlägg för att fa en idé i alla fall.

Kram!

Anna, Fair and True sa...

Håller med! Jag är dock förvånad över hur mycket puttenuttigt Isolde fått även från svenskar, och pastellrosa. Jag vill ju ha roliga grejer à la PoP eller tuffsöta grejer! Söt outfit från HM, det hade jag missat. Har dock köpt en annan blus därifrån.

Marie sa...

Lisa - jag också, ingen av de kläderna som Alfred fick i helgen är kläderna jag någonsin skulle tänka mig själv..! Och det är bara kul att kunna hjälpa till med tips! :)

Anna - det är klart det finns svenskar som gillar puttenuttigt också, konstigt vore det annars! Men jag håller med dig, roligt o tufft är bättre än puttenuttigt!

storasyster sa...

Kampanjen har upphört står det när jag klickar på H&M på din sida. Tunikan var jättefin!! Javisst är det roligare med lite tuffare o färgglada kläder än att allt ska vara babyblått/rosa.

Marie sa...

Storasyster - jaså? Du får kolla in den här kampanjen istället, massa sött! http://shop.hm.com/se/campaign?campaign=A83_BABY&page=BABY_01

Annika sa...

Fast tja...när jag fick K var jag så anti allt rosa och puttenuttigt...VARFÖR var jag det?? DET är ju så fint.
. Nu köper jag mer än gärna puttenuttigt till flickbebbar.
Den där blusen hade jag köpt direkt till K om hon varit bebis nu :-)
NU när jag inte ens kan köpa en t-shirt utan att hon ska samtycka...PASSA på att klä Alfie så länge du får :-)
Jag fick bestämma vad K skulle ha på sig ända till 7:an!!! DET var sent, det :-)
Man kan blanda tufft och ljuvt, det är gulligt.

Marie sa...

Annika - jomen det är just den där balansen som inte finns i England. ALLT ska vara puttenuttigt o det blir så tröttsamt. Man kan ju blanda precis som du säger, då blir det ju lagom! :)