onsdag, mars 16, 2011

Hade jag ett stort lantkök...Ja, hade jag ett stort lantkök skulle dessa fina kakburkar gärna få flytta in hos mig! Hur söta som helst. 


Finns hos Dotcomgiftshop

7 kommentarer:

Annika sa...

Oh, I agree!!
Det skulle de få göra hos mig också om jag hade lantkök...
What a dream!!

Desiree sa...

Wow supersöta! De skulle gärna få bo i mitt kök också.
Kram!

Anna tänker högt sa...

Dom kan få bo hos mig även fast jag har ett lägenhetskök! Skrev ett liknande inlägg om en kudde häromdagen, börjar nästan bli lite läskigt detta hörru!

Marie sa...

Annika - dream indeed...

Desiree - :)

Anna - haha! Great minds think alike!

Lisa sa...

Ja tack, och gärna innehallet oxa ;)

Har du tid och ork att hjälpa mig med en grej? Du handlar väl pa Doroty Perkins ibland? Hur är dom i storlekarna? Jag kollar pa deras maternity dresses och det finns en del till ok pris. Men jag har jättesvart för att veta vilken storlek man bör ta. Är ju liten i vanliga fall och en 8:a kan pa vissa kedjor vara för stor.. Men det känns otroligt att jag skulle ha det problement nu. Beställde du fran dem under graviditeten? Och körde du pa din vanliga storlek?
Jag har ju större mage, bröst och bröstkorg men resten är mer eller mindre samma storlek.

Funderar tex pa en san här kanske:

http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33053&storeId=12552&productId=2206646&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208668&parent_categoryId=208600&pageSize=20&refinements=category~[212219|208668]&noOfRefinements=1

Tack för hjälpen!

Kram Lisa

Lisa sa...

Dorothy Perkins ska det sa klart sta ;)

Marie sa...

Lisa - såklart! Jag svarar inne hos dig!