onsdag, mars 16, 2011

Vår i München

Vissa dagar är det ju lättare att vara mamma än andra! Som igår, när Alfred och jag tog en långpromenad och sen sov han så bra att jag kunde köpa lite sushi och ha en härlig långlunch i solen. Då är livet ganska lätt! Och nu är München som bäst också, när det börjar bli vår. Det är varmt och härligt och folk är mer utomhus. 


Skulle jag ge rådet att åka till München nån särskild tid så skulle det bli på våren. Vintern är kall och grå och sommaren blir så där varm och klibbig som den ju ofta blir i en storstad. Våren är bäst och nu börjar den på riktigt!


Och på tal om Alfred, nu på morgonen när han åt så råkade jag nysa så det ekade i lägenheten! Han slutade äta, sen skrynklade han ihop hela ansiktet så han såg riktigt ynklig ut innan han började störtgrina! Livet är inte så lätt när mamma skräms genom att nysa så där..! ;)

12 kommentarer:

Desiree sa...

Han är så fin din söta lill kille. Underbart att det faktiskt finns sköna tillfällen då du får njuta av vårsolen och att vara mammaledig. Ha ha ja tänk att en nysning kan skrämmas så.
Kram!

Lisa sa...

Det later jätteharligt, och vad söt han är er Alfred. Jag längtar till var tur... :)

Kram fran Lisa

storasyster sa...

Njut av storstaden. den kommer du säkert sakna den dagen du lämnar den. Här tog vi en kort promenad (men det tog lång tid m två springande o busiga barn som skulle klättra, gunga osv efter vägen) igår, men vi fick nöja oss m varsitt "jenka" tuggummi ;) (det smakade barndom) haha

måste skaffa pass så vi kan vårshoppa ihop i münchen!!

Marie sa...

Desiree - visst är han fin! :) Det är bra att ha de där sköna stunderna i minnet när han vägrar somna sen på kvällen... ;)

Lisa - ja, nu är det inte så lång tid kvar för er! :)

Storasyster - fixa pass! :)

Ninnie sa...

Han är söt som socker, din lille pojke! Så härligt det låter med vårvärme och sköna promenader...åå, vad jag längtar att våren ska komma hit till oss också!

Millan sa...

Sa fin!! Ja ibland ar det extra gott att vara mammaledig! Varen i Bristol ar ocksda underbar. Varen har ar langre an den i sverige och bra mycket varmare. Men sedan blir oftast sommaren en besvikelse...
Kram!

Annika sa...

Men GUD vilken SÖÖÖÖT bild på Alfie-boy!!!
GULLIG!!
Marie, skäms på dig, du får börja nysa "frökennysningar"...;-)
Eller inte...Den lille plutten kommer att vänja sig...Det gjorde K, hihi...
Skulle gärna åka till munchen!!!

brysselkakan sa...

Jösses vad han växer!
Och till din syster: inte behöver hon pass för att besöka dig! Det är ju inom EU. Dock kräver Ryanair pass alt internationellt idkort men de skapar ju egna regelr lite sådär bara :-(

storasyster sa...

Tack brysselkakan! Glömde ju skriva hur undernbart fin Alfred är!!!

Marie sa...

Ninnie - ja, det är ju onekligen skönare med promenader på våren än på vintern!

Annika - haha! Nä, inga frökennysningar här, här hörs det när jag nyser! ;)

Brysselkakan - konstigt nog så krymper han! Senaste mätningen var han 56 cm lång gentemot de 57 cm som han mättes till vid födseln! :D Trodde man behövde någon sorts ID när man flyger överhuvudtaget, även inom Europa? Behöver inte vara pass men någon form av ID.

Storasyster - hur kunde du glömma det! ;)

Anna, Fair and True sa...

Vad kul o se en riktig bild på Alfred, när han inte sover och blundar. Jättefin!

Jag har flera gånger trott att Isolde skulle bli rädd av mina nysningar men jag har nog inte riktigt fått till en sådan högljudd en :)

Marie sa...

Anna - ja, nu börjar han ju vara vaken mer så då är det lättare att få till kort med öppna ögon!