torsdag, mars 03, 2011

The More The Merrier


De här bilderna tycker jag visar på ett bra sätt hur mycket snyggare det blir om man sätter bilder och andra saker tätt ihop på väggarna. Det blir helt enkelt en snyggare helhet! Jag har visat bilder förut där många foton sitter som i kluster på väggarna, men jag gillar att de här har blandat upp det med andra saker också. Väldigt personligt!


Bilder via Ellmania.

5 kommentarer:

Ullis sa...

Snyggt,ungefär så kommer det att bli hemma hos oss sedan.

Millan sa...

Snyggt!! Jag haller pa att fundera pa hur var fotovagg hemma ska se ut.. men jag kommer inte langre an att fundera. Men det kommer val till mig en dag och sa star jag dar och spikar for glatta livet!

Sa fina foton pa lilleman ocksa. Kanner igen det dar med en bestamd liten kille som garna talar om vad han vill och inte vill gora. Min Nils ar likadan fortfarande... 5.5 ar senare :-).
Kram

Desiree sa...

Det blir faktiskt väldigt snyggt. Hmmm något att ta till vara på och lägga på minnet. Just att det kan vara så mycket mer än bara bilder och ramar man kan hänga upp tätt gör det också kul. Kul när man får nya idéer så att man kan börja tänka i lite nya banor.
Trevlig helg.

Marie sa...

Ullis - yes, det kommer bli snyggt!

Millan - när man väl börjar spika så blir det kul! Det kommer nog gå bra! :) O bestämda barn är väl bra, Nils kommer gå långt i livet! :)

Desiree - ja, jag gillar tanken med att hänga upp även andra saker som betyder mycket för en. Mycket bra idé!

Annika sa...

Verkligen snyggt! Försöker göra så härhemma också där jag har mkt av vissa saker.