söndag, mars 27, 2011

Söndagssvep, 27 mars 2011


Förra söndagen uppmärksammade min syster mig på att jag skrivit fel datum, tagit måndagens datum istället för söndagens! Jaja, nu hoppas jag att det är rätt, och vi börjar den här sista söndagen i mars med en vacker bild som visar vår! Och ni, ni har väl inte glömt att ställa fram klockan till sommartid?


Jag gillar läppstiften Chanels Rouge Coco och nu kommer de i ny tappning med lite skimmer i, lagom till sommaren. Rouge Coco Shine ska jag kolla in! (Och hur fransk vacker är inte Vanessa Paradis i annonsen?!)


Någon som kan resa med klass är Cameron Diaz. De där väskorna är så snygga och troligtvis i prisklass svindyrt.


Spets är lika med sommar för mig. Taylor Swift var somrig i London häromdagen, och känner man sig likaledes spetsig så finns en liknande spetsklänning hos Dorothy Perkins.


Jag har börjat kolla på Sex and The City-boxen igen. Jag börjar lite random och kör de sista avsnitten först. Carrie i Paris är ju underbart!


Och om ni som jag har ett litet stäng av Paris-längtan så tycker jag att ni ska svänga in hos Elsa Billgren och kolla på hennes otroligt vackra bilder från sin Paris-resa!


Easter Egg Hunt tycker jag är en fin tradition som vi borde kunna implementera på något sätt. Jag tror jag får öva på syskonbarnen det här året då Alfred inte kommer vara så sugen på äggjakt!


Vacker, ljuv och skir klänning finns hos Nordljus. Ack, stilla dig mitt hjärta!


Ny tidning på G! Jag gillar Sköna Hem och jag gillar lantlig inredning, så Sköna Hem Country Life är nog min kopp te! 


Nyblivna singlarna Mila Kunis och Justin Timberlake spelar mot varandra i Friends with Benefits och ryktet säger att de spelar ihop även på fritiden, if you get what I'm saying... Filmen verkar lagom mysig och sevärd!


Lite roligare verkar Bridesmaids vara. Det är nog en film som man ska se ihop med bästa tjejkompisarna!


Dessa dressar tycker jag verkar vara bra till lillkillen till sommaren. Ingen jobbig resår som klämmer åt runt magen och som han blir svettig av. Den till vänster kommer från Vertbaudet och den till höger från GAP.


Vacker förvaring i badrummet. Finfin inspiration!


Så avslutar vi med lite vacker söndagsmusik. Adele med Someone Like You.


Njut av söndagen nu!

11 kommentarer:

storasyster sa...

Vilket härligt svep! Nu vill jag köpa barnkläder till sommaren, fina blommor till boret, vacker inredning... mm mm mm Bio vill jag oxå gå på, det vore himlka mysigt! Och så Paris... Inte för att jag varit i så många stora städer, men jag älskar paris... dit vill jag åka många ggr!!! Vi kanske skulle ta en tur dit sen :D

Marie sa...

storasyster - vad gör du i augusti? ;)

Sofia sa...

Jag skulle mer än gärna byta mitt flyttkaos mot ordningen i den vackra badrumshyllan eller varför inte en weekend i Paris. Men men, mindre än en vecka kvar nu!

Anna, Fair and True sa...

Just ja, man kan ju ha sådana hyllor i badrummet också. Country life är nog inte för mig, lite för blommigt och gulligt för mig. Men det är ju mysigt på ett sätt.

Kan du tyska förresten?

Marie sa...

Sofia - du får stå ut, sen får ni ju ett kanonvackert hem! :)

Anna - Ich spreche ein bischen deutsch! :) Jag kan hanka mig fram men inte mycket mer. Country Life är nog inte för alla, men det är ju tur att människor är olika! :)

Desiree sa...

Hoppas du fått en njutningsful söndag. Gillar den söta rosa sommarklänningen liksom den vackra rosa parfymflaskan. Sedan föll jag också för Sarah Jessica Parkers stora röda paraply.
Kram!

Jenny sa...

Jag var bakis det mesta av den men njör av kvällen med Black Swan, choklad och en killkompis sällskap. Tack för fint söndagssvep, bra som vanligt!

Marie sa...

Desiree - söndagen var härlig! Tack. :)

Jenny - bakis... I remember the days! ;)

Annika sa...

Vilket jättefint svep, som alltid.
Filmerna vill jag sew, bägge två. Verkar lite mysiga,
Vanessa Paradis är så vacker. hur gammal är hon? Tror hon är i min ålder, måste googla :-)

Annika sa...

Ah, född 72, ngt yngre än jag alltså.
Jo, just det, SATC boxen kan man se hur många ggr som helst. Hittar alltid ngt nytt jag missat. KUL att se det med sista avsnittet först.

Marie sa...

Annika - visst är hon vacker! Men tycker hon ser ut att vara lite "äldre", inte opererad o uppsprutad som många andra!