måndag, juni 13, 2011

Retro


Den här gången skippade vi att släpa med Bugaboon hem till Sverige. Varför göra det när mamma och pappa har sparat min gamla vagn som Alfred kan sova skönt i? Det är lite svindlande att tänka att jag och båda mina systrar har legat i den vagnen, skrikit och förhoppningsvis sovit lite också! Den är ju väldigt snygg också, en klassisk gammal BRIO-modell, om än dock lite mer otymplig att köra än den vagn vi är vana vid!

9 kommentarer:

storasyster sa...

Åh får Alfred åka lyxkärra :D
Ja de där börjar ju bli inne igen.

Millan sa...

Coolt! Den ser mistankt lik ut den vagn jag hade som bebis.. fast var var bla tror jag. Dock finns den inte kvar langre nu :-(
Kram

Annika sa...

Den är faktiskt jättesnygg!!! OCH inne. Minns att när jag var i Sthlm i somras var det sååååå många mammor o pappor som drog retrovagnar, förmodligen sina egna gamla!! GILLAR!!!!

Desiree sa...

Kul att Alfred får chansen att prova på samma vagn som hans mamma åkt och sovit i :-)
Snygg men kanske inte lika praktiskt som dagens vagnar. Men toppen att kunna låna och slippa släpa med eran vagn på flyget. Den var fin.

Catharina sa...

Den ar ju helt underbar! :-)

Anna, Fair and True sa...

Den duger ju bra! Och kul att de behållt den! Själv åkte jag runt i en gul gallon tror jag men den finns ej kvar tyvärr.

Marie sa...

Storasyster - yes, lyxigt värre!

Millan - jag tror alla barnvagnar såg väldigt lika ut förr i tiden! :)

Annika - ja, det här är ju ingen vagn jag skulle vilja ha jämt, för den är inte direkt ergonomisk eller lättstyrd, men den är bra så här! :)

Desiree - inte alls lika praktisk, men bra att ha här! :)

Catharina - eller hur! :)

Anna - vad synd! Men Isolde klarar sig nog ändå! ;)

Sofia sa...

Dt där är superinne i Berlin nu, man ser massor med stolta föräldrar med, kanske sina egna, barnvagnar. I all afall väldigt kul!

Marie sa...

Sofia - jag förstår inte hur man kan vilja ha en sån här vagn jämt, så bra är den inte! :D