onsdag, juli 27, 2011

The Day


Idag är dagen D då svärföräldrarna kommer hit och jag har bestämt mig för att jag ska vara positiv och glad hela tiden. Försöka iallafall. Jag fjäskar ordentligt och har gjort makroner åt dom, även fast de inte blev lika fina som de på bilden. Någon som har ett idiotsäkert tips på hur man lyckas med makroner varje gång får gärna dela med sig!

Jag ska försöka få lite egentid också, när vi har frivilliga barnvakter, och så har ju Engelsmannen och jag en date med Take That på fredag. På tal om dom så måste jag lyssna på några av deras låtar så jag kan sjunga med på fredag! Robbies kan jag, så jag hoppas att han får med några av sina egna låtar också. 

Nu måste jag nog dammsuga lite. Det kan ju inte vara dammigt när svärmor kommer...!

7 kommentarer:

Sofia sa...

Åh, det är inte lätt det där med svärföräldrar. Jag rymmer bara Reubens mor kommer över helgen...

Men se det som ett ypperligt tillfälle för egentid, boka in saker du inte har kunnat göra utan barnvakt. Frisörbesök, shopping, fika på stan!

Desiree sa...

Jag tycker dina macroons du gjort alltid ser superfina ut och jättegoda. Jag hoppas det går bra nu när svärisarna kommer. De får ägna sig mycket åt söte lille Alfred och du får lite egentid.
Kram!

Mes rêves blancs sa...

Ja fy, svärföräldrarna. Jag hade mina här igâr och försökte vara glad och positivt inställd till det hela kvällen men det gick inte tillslut. Det är inte lätt de tror att de kan göra som de vill hemma hos oss men det tror de tydligen och vi har inget att säga till om. De lyssnar inte när vi säger ifrân och gör som de vill ändâ! Men mat och godsaker fungerar iaf. Men hoppas att ni hinner njuta av varandra nu när all uppmärksamhet kommer ligga pâ den yngste familjemedlemmen =)
Malin

storasyster sa...

Haha Tessan o jag skrattar åt dig :)

Marie sa...

Sofia - ja, det gäller att andas lugnt och rymma när man kan!

Desiree - dessa på bilden är de som blivit bäst, andra har blivit lite platta...!

Malin - usch! Mina svärföräldrar lyssnar iaf, men det blir lite mycket ibland...

Storasyster - vänta bara, snart så kommer jag skratta åt er! ;)

Sofia sa...

Vad duktig du är! Kul med konsert, och Take That var verkligen inte igår jag hörde =)

Marie sa...

Sofia - inte jag heller, så det ska bli kul att se dom tillbaks! :)