onsdag, juli 27, 2011

Segways


Alltså, jag tycker alltid det är så roligt att se turisterna på segway-tur runt München. De ser liksom så... löjliga ut. Det finns guidade turer på buss, med cykel och till fots, och nu alltså på segway. Vet ni förresten vad en segway kostar? 65 000! Sextiofemfuckingtusen svenska kronor! Sanslöst. Undrar om man kan hoppa på en sån där tur, åka lite vilse och sen råka sälja den till högstbjudande? Jag skulle nog nöja mig med 40 000. Om nån är intresserad alltså?

10 kommentarer:

Anonym sa...

tycker också det ser lite kul ut =) man ser de lite oftare nu, men undra jag om det blir nån hit nån gång. 65000 spänn är ju hutlöst!

Anna tänker högt sa...

Haha, vilken briljant plan! Kan du inte testa?

Anna, Fair and True sa...

Samma här i Stockholm, ser så larvigt ut! En roligare turistgrupp jag såg var ett gäng ryska kvinnor med vandringsstavar!

Lotta sa...

Nix, inget för mig. Tänker på Solsidan när jag ser dem...priset är obegripligt!

Desiree sa...

Jag tycker också att det ser ganska löjligt ut med segway. Jag känner inte heller för att prova. Känns mer som någon eldriven rullator bara att man står i dem. Nej tack, inte köpa och inte köra.
Kram!

Marie sa...

Pernilla - ja, med 65 000 så skulle jag iaf vilja ha nåt tak så man inte blir blöt när det regnar!

Anna - är du intresserad av att köpa? ;)

Anna - aha, men det måste vara ganska bra med vandringskäppar när man går långt!

Lotta - det tänker jag också på, tycker han är precis den typen som vill ha en! :)

Desiree - ja, det känns bättre med cykel - billigare är det också!

storasyster sa...

Som hjälpmedel för dem som inte har så starka ben är den perfekt men jag håller med dig att de ser bra löjliga ut. Nä av mig får du inga 40 000 om du kan sno en ;)

Anonym sa...

det bästa är att polisen i stockholm har köpt in dem med... varför inte cykel? eller moped? eller inlines?varför segway? just priset gör att det känns bortkastat! och jag tycker att cyklande poliser är supersöta... fler cyklar istället!

Sofia sa...

Det är jättepopulärt här med och jag känner nästan att jag måste testa =)

Marie sa...

Storasyster - ja, för dom är det nog bra, det har du rätt i! Men annars? Njae...

Anonym - justja, det läste jag! Cyklar borde ju vara bättre!

Sofia - jag hörde om en som testade och det slutade med att segwayen for iväg och han for baklänges och slog i huvudet! :D Så var försiktig!