onsdag, juli 20, 2011

Den lilla


Här är den lilla terroristen mammas lilla hjärta som håller oss vakna på nätterna och är glad som få på dagarna. Jag smälter så fort han ler och det är väl de där leendena som får mig att orka med dagen när jag helst av allt vill lägga mig ned och sova. Om en vecka kommer Engelsmannens föräldrar hit, och jag längtar. Ja, ni läste rätt, jag längtar tills att mina svärföräldrar kommer. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga! Nästa fredag ska jag och Engelsmannen äta middag och gå och se Take That (Robbie Williams är heeeet!) och svärpäronen ska vara barnvakt. Jag längtar efter lite ensamtid med Engelsmannen, även om det bara är några timmar. Vuxenprat!

11 kommentarer:

Anna tänker högt sa...

Jag såg Robbie i Gbg sommaren 2006 och det är den bästa konsert jag varit på, han ger verkligen allt. Jag är ändå inget super fan men han var så bra! Förstår att du ser fram emot lite ensamtid med maken.

Lotta sa...

Att inte få sova är tufft och tär efter ett tag. Lite vuxentid är bra balans. Bra att svärföräldrarna kommer ;)

Marie sa...

Anna - jag såg en glimt av honom i Paris för 10 år sedan, o sen dess har jag velat se mer! Bara synd att resten av gubbarna i Take That måste vara med! ;)

Lotta - ja, för en gångs skull är det bra! :D

Desiree sa...

Åh hoppas det blir bättre med nattsömnen inom kort. Förstår att det måste vara superjobbigt. Själv behöver jag mina timmar för annars funkar jag inte. Ja det är lustigt hur saker och ting kan ändras och något man aldrig trodde man skulle längta efter blir något man plötsligt längtar till. Kul med konsert och middag :-)
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Tur det är så! Isolde är också så där superglad på dagarna. Det som gör att man orkar de där perioderna! Och lite avlastning. Skönt att de kommer just nu!

Hoppas Robbie tillfrisknat nu. Han ställde ju in i Köpenhamn i lördags vilket drabbade några kollegor/vänner till mig :(

Marie sa...

Desiree - när man får barn flyger de timmarna all världens väg! ;)

Anna - ja, otur med Köpenhamn. Jag hoppas han håller sig frisk tills han kommer till München!

storasyster sa...

Men det är kostigt hur mkt man längtar efter barnen när man är iväg.

Marie sa...

Storasyster - det har jag inte upptäckt än...! ;)

Anonym sa...

Hello. And Bye.

Anonym sa...

Hello. And Bye.

Anonym sa...

Acquire together your lint! As absurd because it seems, lint makes a fantastic basic for any campfire. Lint results in a a lot hotter flame than stays do. Always keep some water resistant fits together with you as well as a pocketful of lint if you wish to phase from your campsite, and you're prepared for any fireplace everywhere. [url=http://www.ss12w12ws.info]Foli342334o[/url]