onsdag, juli 20, 2011

Leksaksförvaring


Om man såg Alfreds leksakshög skulle man inte kunna tro att han levt i bara drygt 5 månader, för den är enorm! Främst är det leksaker från hans Granny och Grandpa. Alfred är deras första barnbarn och det märks, om man säger så. Jag kan ju tycka att det räcker med en färgglad, blinkande sak, inte fem nästan likadana, men det är jag visst ensam om att tycka!

Eftersom vi mestadels är i det stora rummet/lounge/vardagsrummet så är det också där de flesta leksakerna finns. Jag kollade förvaring på IKEA, men där är dom ganska färgglada vilket passar bra i ett barnrum, men inte så här! Läsningen hittade jag hos Cox & Cox, där den här snygga leksakssäcken finns. Den rymmer mycket leksaker och så är den snygg också - win win!

5 kommentarer:

Sandra sa...

Den var superfin !

Lisa sa...

Mycket smart! Du har alltid sa bra tips.

Och du, forlat att jag knappt kommenterar langre. Laser flera ganger om dagen (och natten...) men fran min iPhone ar jag ammar. Och det gar inte att kommentera da tyvarr! Men jag har alltsa inte forsvunnit.

Kram fran Lisa

Marie sa...

Sandra - eller hur! :)

Lisa - ingen fara, jag vet hur det är! :)

Anna, Fair and True sa...

Isolde lider av samma :) Mycket presenter men också ärvt från mig och andra. Just nu har vi det vi använder mest i en av lådorna i TV-bänken och resten i hennes garderob.

Marie sa...

Anna - mina gamla leksaker är fortfarande nedpackade i låder i Sverige, tack gode gud! ;)