Ännu mer lättlagad sommarmat. Koka fullkornsspaghetti och blanda i lite chevre och sen tar du vad du har hemma; rökt lax, broccoli, ruccola, salami, avokado... Och så lite parmesan och basilika på det. Bon Appétit!
En mamma och fru mitt i livet. Vi flyttade från vår lilla by på Englands nordvästra kust, jag, maken Engelsmannen och våra söner Alfred och Anders, till Linköping.
Jag gillar vackra saker, fotografera vår vardag, att testa nya recept i köket och dagdrömmar.
5 kommentarer:
För det har man ju alltid hemma ;) Lät väldigt gott!
Anna - grejen är att man kan ta vad som helst man har hemma! Kanongott!
Det både låter och ser gott ut.
Tack för tipset i mattorkan nu på sommaren.
Gott det både låter och ser ut. Perfekt med sådana här tips på fräsch och lätt sommarmat att fixa till.
Kram!
Ullis - japps, o snabbt att göra är det också, vilket är bra med Alfred! :)
Desiree .- ja, jag tyckte det var kanongott!
Skicka en kommentar