torsdag, juli 14, 2011

Uppåt väggen


Jag har satt upp lite ny konst på väggen i gästrummet/arbetsrummet. Det rummet har alltid kommit lite i skymundan och inte fått lika mycket uppmärksamhet av oss som resten av lägenheten, och det är ju synd, för jag vet själv hur kul det är, som gäst, att få sova i ett fint rum när man är på besök hos någon. Rummet i sig kan aldrig bli särskilt mysigt, en stor del av rummet tas upp av ett skrivbord med en stationär dator (som i stort sett aldrig används) och en crosstrainer (som jag använt en gång sedan Alfred föddes), men man kan ju göra det bästa av det!


Trycken på kvinnobenen och damen från en svunnen tid kommer från duktiga SMÄM, "think" kommer från Cox & Cox och de resterande tre trycken kommer från underbara The Love Shop. Den guldöverdragna bjällran köpte mamma och pappa när de besökte Kina. Jag tycker det blev kanonfint på väggen, och eftersom väggen syns när man kommer in genom ytterdörren så tycker jag det är alldeles perfekt! Mycket tänkvärt och fint att titta på.

6 kommentarer:

ullis sa...

Vad fint det blev på väggen.
Där kommer vi sova gott (som alltid) när vi besöker er.

Marie sa...

Ullis - det får vi hoppas! Bättre feng shui nu! :)

Lotta sa...

Superfint!! Gillar allt Marie, så trevligt det och välkomnande. Tycker om möblerna också!

Marie sa...

Lotta - tack! Jag gillar också det röda IKEA-skåpet, men nu önskar jag vi hade köpt en stor byrå dit in, för vi behöver förvaringen!

smäm sa...

Åh! Superfint. Och tack för länkningen :)

Marie sa...

Smäm - såklart jag länkar! De är ju superfina.