onsdag, september 14, 2011

Kuriosa

- Läser på Ebba von Sydows blogg att hon fått en kommentar från en ofrivilligt barnlös läsare som ber Ebba uppmärksamma det enorma problem som infertilitet är. Läsaren tipsar också om naturskyddsföreningens initiativ Rädda Mannen som handlar om gifter i vår vardagsmiljö som gör män infertila. Väldigt intressant läsning! Och det stärker bara min tes om att man inte kan planera in barn i livet, som man kan göra med utbildning eller giftermål, man får vara glad om och när de små liven dyker upp!


- På bröllopet i helgen sjöngs Varje gång du möter min blick för brudparet i kyrkan. En Kent-sång som jag inte hört förut. "Varje gång du möter min blick blir min värld en aning större". Mycket vacker! Och mycket mer passande till ett bröllop än den, enligt mig, överskattade och lite deprimerande Utan dina andetag. Sådetså.


- Min vigselring, med den tappade diamanten, är numera hel igen! Jag kan verkligen rekommendera Ringströms Guld & Ur, där ringen gjordes, som utan några problem satte dit en ny diamant. Sån kundservice gillas!

6 kommentarer:

Desiree sa...

Måste kolla upp om jag känner igen den där Kent låten. Jag har ju alla deras skivor och gillar dem mycket. Åh vad skönt att din vigselring är hel nu igen.
Kram!

storasyster sa...

Det ska visst börja nåt program där barnlösa par som försöker få barn följs under ett år. ånga tar så för givet att det blir ett barn när det passar dem. Men så är verkligen inte fallet. Att få ett barn till världen är ett mirakel!!!

Härligt att Ringströms inte krånglade med dig!!

Marie sa...

Desiree - jag blev själv förvånad att jag inte hört sången förut, för den r riktigt bra!

Storasyster - intressant! Ja, det är verkligen inget man ska ta självklart!

Annika sa...

Visst är det ett mirakel att få barn. Tycker att programmet din syster tipsar om låter mkt intressant!
Skönt att din ring blev lagad utan knot!

Marie sa...

Annika - ja, det får vi kolla på när det kommer!

Anna, Fair and True sa...

Ebba måste bo i närheten av oss för jag ser henne (med barnvagn) hela tiden :)