måndag, augusti 01, 2011

The Missing Diamond


Så här ser min vigselring ut efter att jag antagligen klappat lite för mycket när vi såg Take That. Mittendiamanten har lossnat! Engelsmannen låg på alla fyra och försökte hitta diamanten, men snacka om att leta efter en nål i en höstack! Nu får vi hoppas att tyska försäkringsbolag är snabba och bra så att vi kan fixa den snabbt. För jag vill inte ha en ny historia som den om min förlovningsring och alla problem vi hade med skit-Guldfynd och att det tog 8 månader att få den lagad. Ringen var inte ens köpt på Guldfynd men ändå tyckte försäkringsbolaget att jag skulle få ringen lagad där. Till slut var det Wissings Guld som räddade dagen. Skit-Guldfynd sätter jag inte min fot på längre, och jag rekommenderar er att också bojkotta dom! 

11 kommentarer:

Sofia sa...

Nej vad tråkigt! Jag hoppas du kan få den lagad ganska snabbt. Ush, det är inte alls kul när sådant händer.

Marie sa...

Sofia - nej, inte alls kul! Jag ska ta med den till guldsmeden som gjorde den o hoppas att de kan fixa den snabbt. Tycker det är dåligt att en diamant inte sitter fast i två år!

Lotta sa...

Jag hade också en som hoppade ur - hittade den dock (vid en busshållplats) men notan gick på 800:- för att sätta tillbaka den.

Hoppas det fixar sig och att det går smidigt!

Anna, Fair and True sa...

Nä vilken otur! Måste ha lite dubbelkoll på min ring alltså. Fick du det ordnat med förlovningsringen till slut? Hoppas det inte blir lika krångligt med denna.

storasyster sa...

usla guldfynd har vi bojkottat för längesen!! usel personal och kundbemötande!! lycka till m ringen!!!

Lisa sa...

Ah nej vad trakigt. Hoppas verkligen det gar fixa latt och smidigt (och inte sa dyrt).

Marie sa...

Lotta - tur att du hittade den, det är ju lite smidigare då! Jag hoppas det inte ska ta alltför lång tid.

Anna - förlovningsringen blev fixad till slut så jag hoppas det inte blir samma tjat med denna ring! Dom säger att man ska kolla fästena till diamanterna en gång per år så att de sitter som man ska, o jag kollade förra året o tänkte kolla när jag är hemma nästa gång, synd att den hoppade ut innan dess!

Storasyster - ja, Guldfynd är inget att ha!

Lisa - hoppas jag också! :)

jenny sa...

Guldfynd är skit, det vet jag. Kommer aldrig handla där.. inte för att de har så mycket att hänga i julgranen ändå..

Vilken mardröm att tappa en diamant! Jag har ju bara en sten i mitten på min förlovningsring så om den försvinner är jag screwed. Min (jo jag har också en!) engelsman och jag skulle nog få riktig panik då.. fast den kostar ju över 100.000 så det kan man ju förstå...

Anonym sa...

Hi Hi jag bojkottar redan Guldfynd!

Marie sa...

Jenny - nej, Guldfynd är inte bra på nåt sätt! Ja, det är inte kul att tappa en diamant, särskilt inte som jag hade problem med förlovningsringen också. Fast min är inte värd så mycket! :D

Anonym - det är bra det! :)

Sofia sa...

Men fy vad trist!