fredag, november 11, 2011

Elodie


Alfred sover helskönt i sin åkpåse som vi köpt från Elodie Details. Jag vill ha en egen åkpåse att krypa upp i, de ser så himla sköna ut! 

Jag älskar svenska webshoppar som leverar till Tyskland för en rimlig summa! Jag kommer ihåg när vi försökte köpa spjälsängsskydd till Alfred från Sverige. Jag hittade ett jag gillade, men hittade ingen webshop som ville leverera till Tyskland för ett ok pris. Så vi köpte ett sladdrigt elände till spjälsängsskydd här i Tyskland, och vi använde det ett tag innan vi tröttnade på det. Sånt suger. 

Jag passade på att shoppa åkpåse när Anine Bing hade ett erbjudande på sin blogg, på 20 %  från Elodie. Är ni också sugna på något från Elodie så kan jag tipsa om att de har ett erbjudande på 20 % på sin facebook-sida. Sånt gillas, och jag försöker pusha för alla webshoppar som har bra fraktpriser, både inom Sverige och utomlands!

6 kommentarer:

Petra H sa...

Ha ha, en gammal dam sa ngt liknande tlii mig i onsdags nar hon sag hur mysigt V hade det i sin BabyBjorn och sin mysiga overall. Vi har fatt en Po.P-akpase av mormor och morfar men det ar fortf for varmt...
Jag brukar bestalla fran svenska webshoppar och fa det levererat till mina foraldrar. MEN, de kan ju inte hamta ut paket i mitt namn utan mitt leg insag vi for nga veckor sedan nar paketet var for stort for brevladan! Jag fick skicka med dem mitt korkort nar de var har senast... inte sa praktisk!

Marie sa...

Petra - visst har bebisar det bra! Bara synd att de inte alltid uppskattar det! ;) Jag kör på åkpåse även fast det har varit lite för varmt för det. Då tar jag inte på Alfred några andra kläder än de han har inne, och så stoppar jag i honom i åkpåsen. Funkar bra när vi går ut och han ska sova! Och ja, jag har också gjort det misstaget att få saker skickade i mitt namn till Sverige, och sen kan ingen hämta ut det...! :D

Ordinary is for other people... sa...

Vilken fin bild. Han ser ut att ha det riktigt skönt! :)

Marie sa...

Ordinary is for other people - eller hur! Jag blir avis varenda gång han ligger där i... :)

Anna, Fair and True sa...

Funderar på en till åkpåse bara för att variera färg så kanske ska kolla :)

Marie sa...

Anna - haha, såklart! :)