söndag, november 20, 2011

Kärlek till er

Jag läser era kommentarer gång på gång, får lite tårar i ögonen när ni skriver alla uppmuntrande ord och delar med er av era egna erfarenheter och tankar. Det betyder jättemycket, det vill jag att ni ska veta, och jag ska svara på era kommentarer och skriva lite mer om våra planer, förhoppningar och drömmar, snart. (Om jag skriver ned dom här på bloggen så kanske de känns mer verkliga.) Jag ska bara bryta ihop lite mer, sen kommer jag snart tillbaka.

Kram på er.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vi väntar och finns här, så du vet!

storasyster sa...

ÄLSKADE SYSTER!! Jag blev också väldigt rörd över alla kommentarer du fått. Vilka härliga människor som läser din fina blogg.

Lotta sa...

Kram på dig Marie!

Det kommer att ordna sig!

Milea sa...

Jag tycker att tycker att man i efterhand alltid kan konstatera att det blev bäst som det blev: så jag gissar att det kommer ett bättre jobberbjudande till din engelskman!

Desiree sa...

En stor kram till dig Marie. Det är vad du behöver nu mer än någonsin. Man får bryta ihop, det är helt ok och väldigt mänskligt. Jag minns att jag kände mig så hopplös och ensam i Alabama över att jag bröt ihop. Det är även en lärorik insikt för mig att läsa de kommentarer du fått från övriga här. Det kommer att ordna sig Marie. Du är inte ensam och du är stark som tog upp detta.
Bamse Kram vännen.

Sofia sa...

Kram till dig Marie. Jag förstår din besvikelse, det maste vara sa frustrerande. Men snart kommer säkert en ny möjlighet!

Channal sa...

Tack för din fina blogg som ger så mycket värme! Älskar alla dina bilder! KRAM Anna

Ordinary is for other people... sa...

Jag är säker på att allt kommer lösa sig för er inom en snar framtid. Jag fortsätter att hålla tummarna för er!

Annika sa...

NU ser jag vad du skrev efter att jag var här sist.
Å, Marie, jag förstår att du är ledsen, lesdsen, ledsen...men det måste finnas ngn mening med det här också? Kanske var det itne rätt jobb alls för honom, trots allt...
DET rätt jobbet kommer att dyka upp i Sverige. DET VET jag.
Massor med kramar från mig...

MrsSunshine sa...

Kommer säkert att ordna sig till det bättre men jag förstår att det inte känns så nu! Man blir alltid besviken när man trott och hoppats på något, men jag lovar - det vänder när man minst anar det...

kram