Häromdagen gjorde vi lyxfrukost och åt chocolate chip waffles. När vi gifte oss fick vi ett våffeljärn, men vi har inte använt det. Förrän nu! På tiden, kan man tycka. När jag växte upp så åt vi våfflor varje lördag, mamma gjorde det under sin uppväxt så den traditionen fortsatte hon med när vi barn kom.
De blev jättegoda! Men så är ju allt med choklad gott, eller hur?
Jag åt mina med lättvispad grekisk yoghurt med lite vanilj i, och färska päron.
Engelsmannen åt sina med socker och lime, som dom gör i England!
11 kommentarer:
Åh, men så gott & så fina bilder!
Oj, oj, oj, vilka bilder du tar. Jag menar det. Du borde fotografera åt något magasin.
Jag har förresten utmanat dig på min blogg idag. Hoppas att du antar utmaningen för jag vill gärnaläsa svaren. :)
Kram!
Åh detta ser bara så himla gott ut. Nu måste det helt klart bli våfflor till helgen för oss.
Kram!
Angelica - tack!:)
Anna - åh, tack, vad snällt! :)
Desiree - det låter väl som en bra idé! :)
Vilka Bilder!
HADE ingen aning om att man äter med socker och lime i England.
Intressant.
Här är det smör och lönnsirap som gäller till våfflor.
Jag blir SÅÅÅ sugen av dina bilder!
Men å, va gott! Måste ta fram mitt våffeljärn...
Annika - jodå, både pannkakor o våfflor äts så! Så i USA är det smör OCH lönnsirap? Blir nog lite för mycket för min smak... :)
Ninnie - gör så! :)
Mm, smarrigt! =)
Ser supersmaskigt ut! Är det turkosa fatet också Marimekko?
Precis, smör OCH lönnsirap. Jag skippar alltid smöret :-)
Sofia - det är det! :)
Anna - inte vad jag vet, jag köpte det på loppis och det är mitt bästa loppisfynd någonsin! :)
Annika - det gör du nog rätt i, nog för att smör kan vara gott, men på våfflor? Njae. Lönnsirap däremot, det måste jag prova!
Skicka en kommentar