fredag, december 02, 2011

Julklappstips: ASOS


Har ni inte upptäckt ASOS är det dags nu! Dom har damkläder, herrkläder, mammakläder skor, accessoarer, smycken,väskor, smink och annat lite smått och gott. Jag gillar deras egna märken som har fina kläder till bra priser, men de har också en mängd olika designers på hemsidan. Dom kör också med fri frakt över hela världen, vilket betyder att man kan hitta en massa bra julklappar där!

7 kommentarer:

ullis sa...

Snygg väska, tycker jag. Där har du ju mössan till dg, så Alfred och du blir lika:)Kram

Lotta sa...

Topp att de har fri frakt world wide! Så mycket större utbud med nätbutikerna...gillar! Bra tips, tack.

Trevlig fredag!

Mes rêves blancs sa...

Bra med fina julklappstips! Jag har noll julstämning, men sâ är det kanske när man har en liten som kräver all ens uppmärksamhet. Men det börjar bli bättre, nu har jag äntligen fâtt lite tid att läsa din blogg igen och gâtt tillbaka och läst inlägg jag har missat. Jag läste inlägget om Tyskland vs Sverige och dina känslor om det. Jag har exakt samma känslor när det gäller mitt liv här i Frankrike, bara väntar pâ att vi kan flytta till Sverige sâ att jag ocksâ kan fâ börja leva upp lite. Trâkigt att Engelsmannen inte fick jobbet, lite dâlig stil att de inte kunde ha kollat upp det där med medborgarskap innan tycker jag!! Hoppas att det löser sig för er och att ni kan flytta till Sverige snart... eller England.
Sâ jag skickar lite styrkekramar frân Frankrike här i efterskott...
Kramar
Malin

Marie sa...

Ullis - eller hur! Jag tror jag skulle passa bra i kaninöron!

Lotta - eller hur! Prisa internet! :)

Malin - tack för det! Jag vet att jag inte är ensam i min situation, och det känns bättre att veta att andra har känt likadant men att det sen vänt, hoppas det gör det för både dig och mig! :)

Sofia sa...

Klockan är så himla fin! Hade tänkt köpa den men den var så tung så nu vet jag inte hur jag ska göra.

Marie sa...

Sofia - den är ju så snygg! Älskar hur den är lite rosafärgad.

storasyster sa...

Önskar du dig kaninmössan så du kan matcha Alfred??!! :D