onsdag, februari 29, 2012

Blåtiror och besökVad skönt att ni inte tyckte jag tyckte var helflummig i förra inlägget! Det verkar inte som om jag är ensam om att vara lite flummig ibland.

Vi har haft fullt upp sen vi kom hem. Igår hade Alfred några tjejer på besök och så här glad var han för det! Sen var vi tvungna att ge oss ut till en barnvagnsaffär, eftersom Lufthansa lyckades ha sönder vår vagn på vägen hem,och för att få ersättning för det var vi tvungna att få den kollad i en barnvagnsaffär, bla bla bla. Nu är det gjort så nu får vi se vad som händer med det. Och idag var vi hos doktorn där Alfred fick sprutor och blev kollad. Nu är vi hemma, Alfred sover och jag sitter vid datorn. Det är det som kallas win-win! 

Blåtiran fick förresten Alfred i England. Det går vilt till där!

5 kommentarer:

storasyster sa...

Tjejbesök, barnvagnsaffär och doktorbesök. Då förstår jag att han blev trött. Ja att även mamman blev trötter!!Vilka fina ord använde du när du upptäckte att vagnen var trasig då?? Måste ni köpa ny? Usch o fy!

Marie sa...

Storasyster - det var resevagnen som gick sönder, o Engelsmannen har lagat den provisoriskt så ni kan använda den när ni kommer hit! :)

Anna, Fair and True sa...

Tur att man som oftast vår ersättning. Vår transportväska till buggan fick en stor reva i sig nu så vi har anmält det och ska få en ny. Första blåtiran väl?! Någon gång ska vara den första! :)

Marie sa...

Anna - typ tredje blåtiran! ;) Ja, vi ska få ersättning, så vi hoppas vi får det också! Som tur var var det den billiga resevagnen som gick sönder!

Anna, Fair and True sa...

Haha, jaha, ja, någon gång ska vara den tredje då! Tur iaf att han inte gjort illa sig på riktigt!