tisdag, februari 21, 2012

Hos MonsoonMonsoons brudklänningar blir bara bättre och bättre! Skulle jag gifta mig igen skulle jag absolut kika in där, både snygga och prisvärda. Korta brudklänningar är riktigt fina.


Monsoon har också ett samarbete med Zara Simon, där de säljer hennes underbara smycken med ädla metaller och halvädelstenar. Snyggt, snyggt, snyggt! Jag skulle kunna tänka mig vartenda smycke!

6 kommentarer:

brysselkakan sa...

Ja, ibland vore det inte fel att gifta om sig! Särskilt när man, som jag, gifte sig 1989 i en typiskt klänning från sent 80-tal. Som jag sydde själv!

Anna, Fair and True sa...

Kanske ska kolla in dem då för jag behöver en lite enklare klänning till vår bröllopsfest (gifta är vi ju redan)!

Sahra sa...

När jag är inne på en Monsoon-affär så hittar jag aldrig några godbitar. Tycker jag är skumt. Uppenbarligen har de ju hur mycket fint som helst. Jag handlar mycket till Molly, men hittar sällan till mig. Fast på hemsidan ser liksom allt tjusigt och fint ut. Kanske måste åka till england eller nåt. Köpenhamn har inte så brett utbud

Lotta sa...

Oh, dessa smycken...jag är ju en som gillar örhängen. Dem där vill jag ha!

Marie sa...

Brysselkakan - haha! Ja, men då är det ju dags att göra det igen! ;)

Anna - kolla in dom, en massa fint!

Sahra - jag har också svårt att hitta godbitar i Monsoon-affärerna, mycket enklare online! Sen har de ju en hel del kläder med lite tantvarning på, så man får vara försiktig! :)

Lotta - jag också! Så snygga!

Anonym sa...

Snyggt - både klänningar och smycken!/Susanne