onsdag, februari 29, 2012

Oscar 2012


Jag är ju nästan pinsamt sen med min oscarsklänningssammanställning (phew, vilket ord!) men här kommer den i alla fall! Och eftersom jag är så sen så får jag även visa klänningar från efterfesten och oscarsfester!


Enligt mig tog Michelle Williams hem priset som snyggast på galan. Både färgen och modellen på klänningen passar henne utmärkt, och så gillar jag detaljerna som den rosa väskan, rosetten i midjan och de gudomligt söta volangerna på klänningen. Men det slår inte den gula klänningen hon bar för några år seden!


Dessa damer var också riktigt fina på röda mattan. Gwyneth valde rakt och vitt och Amy Adams visade kurvorna i kort, tight silverklänning, där kan man snacka va-va-voom! Superläckert. Till höger är stjärnorna från Bridesmaids, som alla lyckades riktigt bra. Jag gillar ryggen på Rose Byrnes svarta klänning.


Dött lopp mellan dom här tre i paren i tävlingen snyggaste paren! Katie och Tom matchade blått i klänning och slips och jag tror nog att Brad Pitt ler lite år hur Angelina fläker ut benet hela tiden. Lite roligt ser det ju ut! Rosie Huntington-Whiteley och Jason Statham är ju alltid supersnygga!


Dom här klänningarna var helt okej, men ändå inget som stack ut. Jag föredrar Camerons oranga efterfestklänning framför den vita hon valde att ha på galan. Malin Åkerman valde ett roligt fodral i svart och vitt, och jag tycker Glenn Close lyckades riktigt bra med sitt val! Snyggt.


Och här kommer WTF - tänkte - dom - här?- klänningarna. Vi vet ju alla att Jennifer Lopez har en urläcker kropp, men måste hon liksom klämma in sig i så tighta fodral hela tiden? Really? Me not likey so much. Och ser ni hur fiffig Colin Firths hustru Livia har det med inbyggd hakklapp i klänningen? Smart! Men kanske inte så snyggt. Vad gäller Natalie Portmans och Penelope Cruz klänningar så tycker jag att klänningarna i sig är riktigt vackra, men stylingen är fruktansvärd och förstör hela looken. Natalies 90-talspuffade lugg är inte snygg alls, sorry. Penelopes frisyr var inte heller vacker.

Okej, hit me. Håller ni med mig eller inte?

18 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Haha! Kul! Jag gillade Penelopes klänning jättemycket! Både färgen (som jag tyckte var sååå vacker) och modellen. Sedan gillar jag mer färg i allmänhet på festklänningar såhär och förstår INTE varför så många envisas med att bära beige eller typ hudfärgat. FÅ är snygga i en sådan färg! Hu! Jag tycker Michelle Williams är så snygg, men gillade inte hennes klänningsådär jättemycket faktiskt.
Gwyneths var vacker när hon väl tog av sin "cape"!! DEN gillade jag inte alls!!
Tjing!!

Anna sa...

Nja, den där prickiga gröna grejen tyckte jag var fruktansvärt ful, hur den övergick i något blått tjafs längst ner. Nej, den var hemsk så där håller jag inte med.

Miss Marie sa...

Saltis - haha, kul att vi tycker olika! :) Penelopes klänning är fin, men jag gillar inte resten av stylingen!

Anna - jag tycker den var lite cool! :)

kalaslotta i usa sa...

Kul med efterfestklänningarna också! Jag gillade Peneloppans duvblå..tyckte inte om Michelle Williams alls.

Men en sak märker jag..när man såg klänningarna på tv så ter de sig lite annorlunda, tex Viola Davis gröna blev nog fin i mina ögon just för att hon utstrålade så mycket glädje! Glen Close klänning ser jättefin ut på bilden här men den såg bara bylsig och knölig ut i tv.

Sandra Bullocks klänning var 4 storlekar för stor och såg påsig ut i tv.

Milas var galasnygg i både tv och stillbild!

Gillar verkligen oscars red carpet...

Tänk att få bära såna här klänningar...mmmm

Ha de´

Kram

Sahra sa...

WTF - håller med dig om nästan alla. Särskilt Lopez. Hela hennes uppenbarelse är anskrämlig. Hon som verkligen är smashing i grunden. Penelope tycker jag är fin, fast jag kan hålla med om frillan.

Diaz orangea klänning var läcker till hennes bronzade kropp. Nudeklänningen not so much. För blek helt enkelt.
Milla J är ganska läcker. Gillar 30-talsfrillan och det knallröda läppstiftet. Malin Åkerman är nästan aldrig snygg på röda mattan. Byt stylist. Omgående!

Angelinas klänning är konstig. Katie Holmes helt ok. Men de är inte snygga ihop. Hon ser ut som en jätte bredvid pygmen. Jag vet inte vem Rosie H-W är.

Gwyneth sååå vacker. Min stil. De andra not so musch. Möjligen den svarta längst till höger. Den guldiga matchar ju håret. Men snyggt? Nej

Åsså då din favorit. Ful baksida. Ful modell. Sorry. Men jag tycker inte Michelle Williams ser sympatisk ut. Hon ser creepy och deprimerad ut. Don't like. Framifrån är klänningen dock söt och hon har rätt figur för den.

Jag har haft en shitty dag så en bra dag hade jag kanske varit snällare i min bedömning. :)

Miss Marie sa...

Lotta - du har helt rätt, vissa klänningar är mycket finare i verkligheten än på bild, så är det ju! I år missade jag att se dom på tv så jag har bara bilderna att gå på! Penelopes kan jag tänka mig är supersnygg i verkligheten, men med den frillan... nope! Och ja, tänk att få bära såna klänningar nån gång i livet! :)

Sahra - haha, tror du skulle vara lika elak i din bedömning ändå! ;) Lopez är det synd om, jag har precis kollat American Idol o hon är ju så jäkla snygg jämt, men sen måste hon klämma i sig i såna här fodral... why why why?!

Anonym sa...

åh se här, har väntat på detta inlägget =)

Michelle W´s klänning blir bara fulare och fulare ju mer jag ser den. Jennifer L´s ljusa klänning är för gräslig, vem vill nånsin ha på sig en sån?? Ser ut som nåt som passat Julia Roberts i Pretty Woman innan hon träffat Richard Gere.

Till dom fina istället =)
Cameron Diaz oh la la, skulle tacka ja till båda hennes klänningar. Sååå fina!
Gwyneth´s är ju också helt underbar liksom Kristen Wiig´s...jag gillar vitt och nude i alla sammanhang =)

Fö så var Tom och Katie förtjusande fina. Med en snygging som Brad Pitt vid sin sida borde vinsten som kvällens snyggaste par nästan va självskriven men Angelina lyckas sabba det totalt. usch fy och blä...vad är det för slits? /P

Allt och/eller Inget sa...

Många riktigt läckra! Den gula är jättefin.
Kram Linda

Theresa sa...

Okej, jag kör väl jag med.

Michelle Williams: ful klänning, ful färg och extremt ful frisyr. Inte att den är kort, men det är nåt med klippningen (nacken?) som ger mig känslan av 60-årig svensk surkärring.

Amy Adams ser bara billig ut, tycker jag. Klänningen ger mig 2001-vibbar. Schlagervibbar också. Däremot den i mitten på den bilden, vet inte vad hon heter. Nude-färgad klänning som känns som hämtad ur svansjön. ÄLSKAR. Hade jag kropp för det skulle jag bära nude utan att tveka!

Av de tre paren vinner Rosie och Jason i min bok! De ser ut att ha kul och blir därför avslappnat snygga. Är du säker på att det är Angelina på bilden? Kan det inte vara hennes docka från Madame Tussauds (stavning?). Usch.

Älskar Camerons nude-färgade (skräll?) och även den orangea. Och sen de två nere till vänster, grönprickig och svartvit i lite samma stil/modell. Gillar! Jättefina!

J-Lo, J-Lo, J-Lo. Har tänkt samma sak tusen ggr. Varför håller hon på sådär?

Ja, det var min uppsats det. Önskar vi kunde tagit detta i soffan med massa choklad och skitsnack istället! :)

<3

Charlie sa ... sa...

Massor av godisbilder som du visar...roligt! Precis som Lotta skriver tycker jag de ser annorlunda ut på bild och efterfestklänningarna såg vi ju inte...

Bra att du var lite sen så vi fick se;)

Jenny sa...

Du må vara sist på bollen, men bäst! ;) Jag har dessutom inte sett baksidan av Michelle's röda klänning innan, hade inte sett den hudfärgade ryggen.....sådär, tycker jag?

Miss Marie sa...

P - lite skilda åsikter, som vanligt! ;) Håller helt med om vad du skrev om Jlos klänning! :D

Linda - visst är den!

Theresa - det är Kirsten Wiig du menar, hon var verkligen superfin! Och du kan ha helt rätt angående Angelina, hon ser läskigt plastig ut... Ska vi agera stylist åt JLo nästa år? ;)

Lotta - visst ser de annorlunda ut på bild! Är lite sur att jag inte hann se dom live också!

Jenny - jag tycker den klänningen är så fin, så det spelar ingen roll hur den ser ut bakifrån! ;) Men jag verkar vara ensam om att tycka att den är fantastisk...! :)

Theresa sa...

Måste tillägga en sak... Alltså, Colin Firths dam med "haklappen"... Jag bara undrar hur hon liksom själv tyckte att den såg ut? Och när Colin fick se henne... "Hmm, vad fin du är älskling... Men jag förstår inte. Har den en påsydd balconette-BH för nån med tre kupor större byst än du?". Om jag var kille och min tjej hade på sig en sån klänning skulle jag skratta ihjäl mig... Var bara det. :D

Miss Marie sa...

Theresa - jag tänkte detsamma! Liksom, hur kan någon ens komma på det? Vad ska det vara för nåt? Det här kanske är en klänning som man måste se i verkligheten för att se nån charm med, men på bild är den fruktansvärd.

Annika sa...

Menar du?
Jag tyckte att Penelope var vackrast av varenda en!!!
Utan kokurrens.
Tyckte Angelina mest såg fånig ut.
Michelle W är verkligen söt och hennes klänning tycker jag bättre o bättre om!
Livias klänning är riktigt ful. WTF!!???
KUL med dina collage, som alltid!!

Theresa sa...

Nu vet jag! Egentligen var det Victoria Silvstedts ärmlösa klänning. Men fru firth tyckte den va så fin så hon frågade designern om de inte kunde fixa till den så den funkar till nån utan byst. "Jodå, vi kan sätta ett genomskinligt tyg "bakom" istället. Om vi även gör ärmar i samma tyg är det nog ingen som tänker på att det egentligen är en ärmlös klänning för en glamourmodell". "Okej, låter bra, så gör vi".

Miss Marie sa...

Annika - neeeeeej! Penelope såg ut som en tant. inte snyygt! Gillade klänningens fall, men inte resten. Ja, Mrs Firth... inte snyggt!

Theresa - det är nog en ganska trolig förklaring du har kommit fram till! ;)

Desiree sa...

Gillade Rose Byrnes svarta klänning mycket. Snygg! Katie ser riktigt snygg ut igen. Det var ju tal om att hon hade ätstörningar och mådde så dåligt för en tid sedan men nu ser hon hur snygg ut som helst.
Kram!