onsdag, mars 21, 2012

En solig lördagOm söndagen var fin, så var lördagen om möjligt ännu finare! Vi hade picknick i Englischer Garten med några kompisar och vädret var alldeles underbart!


En kompis hade med sig en enhjuling som Alfred fick prova. Han var måttligt imponerad!


Som den cykelnörd Engelsmannen är så ville han ju förstås försöka bemästra enhjulingen. Jag fick vara stöd, bokstavligen talat! 


Alfred var som en kalv på grönbete och sprang runt, runt, runt! Skorna åkte snabbt av och så sprang han runt i strumporna.


Vissa av oss hade varit på Starkbierfest kvällen innan och var lite "trötta". Starkbier is evil, hördes det muttra bland engelsmännen...

9 kommentarer:

Ullis sa...

Härligt med vår och en tupplur i hängmattan är väl aldrig fel.

Jenny sa...

Härligt! Har de hängmattor man kan låna/hyra/använda eller hade hon med sig? Såg hur härligt ut som helst, i alla fall! Kram

Marie sa...

Ullis - nej, det är aldrig fel! :)

Jenny - nej, de får man ha med sig! Våra picknickplatser väljs alltid efter var det finns två träd som man kan fästa hängmattan mellan! :)

Anonym sa...

Smart med hängmatta! och vilken snygg outfit du hade! jättefint!

Desiree sa...

Vilken fin bild på dig i hängmattan. Alfred är så söt i sina Engelska strumpor.
Kram!

Marie sa...

Anonym - tack! Hängmatta rocks! :)

Desiree - haha! Nej, det är inte jag i hängmattan! men Alice och jag kanske är lite lika?!

Saltistjejen sa...

Å vilken härlig dag! Och enhjuling DET tar fram gamla barndomsminnen. Hade två kompisar i klassen som hade varsin enhjuling när jag gick på typ mellanstadiet. Oj vad man cyklade runt på dem! jag minns än idag att det var en cool känsla när man kände att man behärskade dem och kunde cykla med bra balans! Idag vete katten om jag kunnat....! :-)
Kram!!!

Marie sa...

Saltis - jag provade inte ens, men Engelsmannen lyckades cykla några meter! Svårt är det... :)

Anonym sa...

O vad kul med enhjulingar :) Gå gärna in på min hemsida o gilla min fansida :) De är så att jag ska cykla enhjuling 6500 km genom hela Europa :) www.unicycling4love.com