måndag, mars 19, 2012

Mother's Day



Igår firades mors dag i England, och jag firades också! Festligt!


Kvällen innan hade vi sett en film där de åt riktigt smaskiga amerikanska burgare, så det var jag sugen på till mors daglunch. Vi valde mellan Hard Rock Café (där de har de godaste burgarna i stan) Blockhouse, men eftersom Hard Rock inte har några platser utomhus så fick det bli Blockhouse, för vädret var alldeles strålande! Jag fick min cheeseburgare till slut! (Fast jag tycker ju att om man beställer en burgare ska man ha bröd till, riktigt hamburgerbröd, inte bara en bit baguette under hamburgaren. Sådetså!) Men gott var det!


Engelsmannen valde en biff. Såklart! 


Sen hade Alfred fått nog och ville gå till Englischer Garten, som ni kan se!


För att fortsätta firandet tog vi en sväng förbi Häagen Dasz på vägen, och jag smakade nya smaken Salted Caramel. Oh yes, mycket god!


Mulberryn i finaste vårfärgen fick förstå hänga med! Den har legat och vilat under vintern, men nu var det dags att släppa ut den!


Sen visade Alfred sina färdigheter i fotboll (handboll) och Engelsmannen visade det för sin bror i Australien via Skype i mobilen. Oy, oy, oy, dessa nymodigheter!


Alfred var cool.


Och så busade vi lite!


Och dom här människorna känner jag inte alls, men jag smygfotade dom, eller allra mest deras fisk. Man kan köpa rökt fisk på pinne vid ölserveringarna, men jag har aldrig gjort det nån gång! Det ser så gott ut, luktar gott men jag avskyr ben i fisk och det ser ut att vara en hel del ben i den där fisken. Nästa gång mina föräldrar hälsar på ska jag få pappa att köpa en så jag får smaka en (benfri!) bit.


Alfred charmade alla, som vanligt! Vilken härlig dag!

21 kommentarer:

Ullig sa...

Vilken härlig dag ni verkar ha haft. Pappa antar utmaningen med fisken:)

Marie sa...

Ullis - det låter bra det! :)

Theresa sa...

Hej hopp!
Jag är ju dum i huvudet, insåg att det är den 19 idag, dvs dagen jag typ skulle åkt till dig, eller hur var det? Uppenbarligen har det inte gått att klämma in. Uppenbarligen är jag störd som inte ens kunnat meddela so. Och uppenbarligen missar jag underbart vårväder. För typ ett år sen var jag hos er och upplevde fantastisk vår. Alltså, jag vill klämma in nåt, vi måste. Jag saknar er, freddie, våren, munchen, starbucks. Kärlek./T

Angelica sa...

Så många härliga talande bilder!

Unknown sa...

Vilka fantastiska bilder du bjuder på. Och vilket skön väder ni verkar att ha

Stora kramar från ett vårlikt Kungsbacka

Marie sa...

Theresa - skönt att du inser att du är dum i huvudet! ;) Jag förstod ändå att du hade ganska mycket att göra, vi får planera in nåt när det lugnar ner sig för dig! :)

Angelica - tack!

Camilla - ja, det var riktigt härligt vårväder i helgen! Idag är det 5 grader o regn... burr!

Sara sa...

Marie grattis pa mors dag i efterskott! En av fordelarna med att vara tillsammans med en engelsman for vi far ju 2 mors dagar eller hur!! Ser helt fantastiskt ut - varen ar antligen har nu. Hoppas ni far en skon vecka Kram

Sofia sa...

Åh en sådan mysig dag! Gott med hamburgare, och jag håller med...baguett i stället för hamburgebröd? Nej för fasen!

Jenny sa...

Jösses! Det var länge sedan jag ville hoppa in i någons liv så mycket som just nu. Gud vilken härlig helg ni verkar ha haft! Du var väldigt vårfin, A söt som vanligt och det ätbara läskande. Och så mycket glädje och kärlek på bilderna! Kram!

Marie sa...

Sara - visst är det! Och i Tyskland är morsdag ännu en annan dag, så jag kan ha tre morsdag om jag vill! ;)

Sofia - eller hur! Ska det va ska det va, ge mig bröd! ;)

Jenny - ja, helgen har varit underbar, både till väder o allt annat! :)

Anonym sa...

Åh! Ni verkade ha en helt underbar lördag och morsdag! Glass på mitt absoluta favoritstället! Och den där nya smaken får jag nog testa annars är mitt stående köp där Strawberry Cheescake! Mums!

Marie sa...

Brysselkakan - prova den! Riktigt smaskig! :)

Annika sa...

Mysigt!! Toppendag!
Du lika snygg som alltid.
KLART som bara den att det ska vara hamburgerbröd till burgaren. OH YESS!
Vi åt också supergoda burgare inne i DC, Bobby Flay's. GÖTT!

Marie sa...

Annika - era var nog ändå godare än våra! :)

Saltistjejen sa...

Grattis i efterskott!
Här firas Mors dag i maj. men inte samma helg som i Sverige. Så knasigt med alla dessa olika datum för firandet man blir lite snurrig.
Kul att du fick en sådan härlig dag! Och fisken ser supergod ut! Jag älskar fisk just SÅ! :-)
Kram!

Desiree sa...

Vilken underbar dag och härligt morsdagsfirande. Du får ju chansen att bli firad på morsdag mer än en gång om året då för du får ju se till att fira lite på svenska morsdag också. Salted Caramel glass lät ju riktigt gott. Jag älskar den där kombon mellan salt och sött.
Kram!

storasyster sa...

Morsdag! Det kunde inte ha varit en bättre dag va? Underbart vårväder, umgås med de nära o kära, äta gott o bara njuta av livet!!! Härligt!

Marie sa...

Saltis - visst blir man snurrig! Det är samma visa med farsdag! Men det kanske inte gör något om man firar flera dagar om året?! :)

Desiree - prova den glassen, hur gott som helst! :)

Storasyster - riktigt härligt! :)

Anna, Fair and True sa...

Härligt! Och vilken snygg väska!

Sophie sa...

Underbart fina bilder, jag som aldrig känt något större tysklandssug fick plötsligt lust att stanna någon natt nästa gg man far igenom. Aldrig fel heller med härlig vårstämning som sprudlar°

Marie sa...

Anna - ja, jag gillar den! :)

Sophie - jag har aldrig heller känt något tysklandssug, men jag råkade visst hamna här ändå! ;) Det finns några fina ställen i Tyskland! :)