tisdag, april 10, 2012

Min önskelista
Nu är det så att jag fyller år om nån månad, så det är vissa i min närhet som har undrat vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Såna är ju kuliga! Här kommer några hintar!

1. skinnväska från Åhlens 2. skinnväska från H&M 3. skinnväska från Monsoon 4. rosa emaljkastrull från Leila's General Store 5. turkos bunke från Leila's General Store 6. slickepott från Leila's General Store 7. kavel från Leila's General Store 8. armband från Lite Kalabalik 9. örhängen från Syster P hos Kyssjohanna 10. låda med fina band från Cox & Cox 11. Mad Men Season 1-4 12. Grey's Anatomy season 1-6 13 iPad-fodral hos Tintin Style 14. trådlös fjärrutlösare till kameran

Och är det någon som tycker jag har varit extra snäll i år (eller gäller det bara julklappar?) så står även den den här väskan från Hugo Boss på önskelistan, vilken skönhet!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm... Funderar på att härma dig för jag fyller ju också år i maj!
Fast mitt problem är nog VAD jag önskar mig, det verkar ju inte vara ditt problem ;-)

Miss Marie sa...

Brysselkakan - jag fick faktiskt tänka efter o surfa runt länge! Det är svårt att önska sig något i dagens samhälle när man oftast går o köper det man vill ha/behöver! ;)

Sofia sa...

Håller tummarna att någon nappar på dina fina önskningar!

storasyster sa...

Äger bara ;P

storasyster sa...

Äger bara ;P

Channal sa...

Du är ju som jag! Långa önskelistor! Fyller i maj jag med :-) Kram... Anna

Miss Marie sa...

Sofia - eller hur! :D

Storasyster - ehhh... va?

Anna - Jag tycker alltid det är roligare att inte direkt veta vad jag får, utan att ändå bli lite överraskad, så därför föredrar jag att göra en lång önskelista så min familj har lite att välja mellan! :)

Anna sa...

jag kan typ direkt kopiera din önskelista!

Miss Marie sa...

Anna - varsågod! ;)