måndag, maj 28, 2012

Annandag pingstVåren och försommaren är fylld av röda dagar i Tyskland, vi tackar och tar emot! Annandag pingst har bjudit på fint väder, så vi har ätit brunch, på ett café här i närheten, med några vänner, så härligt!

På tyska heter pion just pfingstrosen, så det är klart att jag var tvungen att köpa några pingstrosor i fredags. Idag har de slagit ut så här fint, och jag älskar verkligen den här färgen, den perfekta blandningen mellan rosa och korall.

8 kommentarer:

Sandra sa...

Visst är det härligt med massa röda dagar! Här är det ju förstås inte ledigt idag. Men tänk, snart midsommar ! Blir det Sverige i sommar? Kram

Saltistjejen sa...

Å det visste jag inte. Kanske var det därför vi fick just pioner förra veckan? Jag äslkar pioner b t w! Så vackra och doftar så gott!
Hoppas ni har en fin Annandag pingst! Här är det Memorial Day idag så vi är också lediga!
Kram!

Desiree sa...

Ja jättefin färg på dem. Pioner är så himla vackra. Älskar de där stora fluffiga blommorna. Inte ledig men ser fram emot ledighet nästa vecka med nationaldagen.
Kram!

Anna tänker högt sa...

Åh vilken fin färg på dem, ser nästan ut som neon på min skärm.

Miss Marie sa...

Sandra - visst blir det lite Sverige i sommar! Alfred och jag åker hemöver på söndag och då ska vi fira mamma på Gotland och sen fira midsommar hemma vid sjön! :)

Saltis - ja, nu är det ju verkligen säsong för pioner, så fina! :)

Desiree - justja, 6 juni har ju blivit helgdag i Sverige! :)

Anna - inte riktigt neon, men nästan! :)

Sofia sa...

Visst är det härligt med alla dessa röda dagar =) Lite synd bara att allt är stängt.

Miss Marie sa...

Sofia - ja, det är ju det enda negativa med det!

Anna, Fair and True sa...

Hi hi läste ping-trosor :)