tisdag, maj 08, 2012

LästipsJag fick Åsa Larssons Till offer åt Molok när jag hade namnsdag, och jag läste ut den kanonsnabbt. Åsa Larsson är en av mina svenska favoritförfattare, jag har längtat efter hennes nya bok ända sedan jag läste den senaste, och den här är verkligen bra. Jag gillar att Larsson inte är så blodig, historien fokuserar inte enbart på brottet utan också på människoöden, vanliga människoöden. Läs den!


Jag måste också passa på att tipsa om Paolos Mat, som säljs med Aftonbladet en vecka i månaden. Gillar man italiensk mat (vem gör inte det?!) så finns det en hel massa recept som man vill prova på stört! Och man måste ju älska en man som Paolo Roberto. Det finns också ett finfint erbjudande på stekpanna från hans Le Zie, om ni nu är på jakt på en sån. Lantliv och Sköna Hem Country Life är alltid lika bra!

6 kommentarer:

Sofia sa...

Jag har faktiskt Åsa Larsson på listan för en kurs jag läser just nu. Ska bli kul att se hur jag tycker hennes böcker är!

Miss Marie sa...

Sofia - hoppas du gillar dom lika mycket som jag! Jag gillar hennes språk som är väldigt vackert.

Jessica- Skåning i Australien med hjärtat i Tyskland sa...

Åh! Tidningar är ju vardagslyx för en fattig student! Kanske borde satsa på nån inspirerande inredningsvariant nästa gång istället för standarden InStyle US... Hoppas Alfred mår bättre också!

Annika sa...

Ja, vi får'la se om jag läser Åsa Larsson. Du vet jag och deckare... Men det är viktigt att det är människoöden man blir tagen av i deckarna.
Jag har läst Hypnositören nyligen...ICKE min stil, blev mest förbannad på hur OLOGISK den var.
NU läser både Peter och jag varsin Leif GW Persson. Jodå, jag gillar den. Peter gillar sin översatta också :-)
Två krim-romaner på rad måste vara rekord för mig.
Idag ska jag dock köpa "50 shades of grey" på Barnes and Noble. DET ska bli verkligt intressant. De böckerna är så HAJPADE här i USA.

Paulo Roberto. HONOM gillar jag!! SÅ mkt.
Tack för tipset!!

Miss Marie sa...

Jessica - tidningar lyser upp vilken dag som helst! InStyle är ju helt okej ändå! :)

Annika - 50 shades of grey måste jag kolla in! Du får köpa nån Åsa Larsson-pocket när du är i Sverige härnäst, börja med Solstorm som är den första boken, fast man kan läsa alla fristående också!

Mia sa...

Va? Har Åsa kommit ut med en ny bok? ÄLSKAR henne.

Måste kollas upp genast. Tur jag har dig Marie. :)