måndag, maj 07, 2012

Trosa?


Jamenvisst, skulle det inte vara kul att fixa en tripp till Trosa när Engelsmannen fyller år? Bara att få se hans min när han inser att vi ska åka till... Knickersville, typ. Vi kanske skulle ta Vintrosa istället, Red Wine Knickersville, oh la la, låter som en bordell!

Nej, helt allvarligt, jag vill fixa en liten tripp iväg för oss, och har kollat på Bomans hotell i Trosa, som verkar väldigt mysigt. Och så visade Sandra bilder från Trosa, och jag blev lite kär. Visst ser det nästan ut som Venedig?

15 kommentarer:

Anonym sa...

Trosa är mysigt! Är ni ändå i krokarna skulle jag rekommendera Taxingeslott, också kallat Kakslottet just för deras kakbuffé! Underbart fin miljö vid vattnet får man på köpet!
http://www.taxingeslott.se/?show=slottscafe

Desiree sa...

Trosa är jätte charmigt och mysigt. Det tror jag blir en perfekt romantisk weekend för er båda.
Kram!

Milea sa...

Jag gillar Trosa som attan - men för en en helg i det idylliska pittoreska hade jag föredragit Strängnäs. Eller Varberg - där man kan boka in sig på Asia SPA.

Sofia sa...

Trosa är jättemysigt och jag kan också tipsa om Taxinge Slott!

Kakaobönan sa...

Trosa är mysigt och Bomans jättefint. Gillar också Taxinge Slott och om ni är gottegrisar är det ett supermysigt ställe. Trosa har många små fina butiker och ligger jättefint. En riktig sommaridyll!

Kram Pia

Anna, Fair and True sa...

Åk dit! Det är så fint där! Och jag känner många som varit på Bomans!

Såg du förresten min fråga och Kumla? Tror det var den som hamnade i spamfiltret.

Sandra sa...

Tror att det kan bli perfekt ! Romantiskt, pittoreskt och inte så mycket mer att göra än att gå på caférundor. Jag och mannen pratade också om att ev ta en natt där när Elsa är stor nog!

Annika sa...

Det är så gulligt där!!
Rena, rama idyllen. När min pappa fyllde 75 skickade vi dit honom och mamma på en lång-weekend. DE älskade det. Bomans är TOPP!!!

Saltistjejen sa...

Trosa är supermysigt!! Idylliskt som sjutton. När jag var liten hade vi båten strax söder om Trosa på somrarna och tog då och då en tur in där. Och sedan dess har jag varit däribland emd vänner eller familj. Många som firar hgtider eller gifter sig har festen där eftersom det är så fint och man kan äta riktigt bra mat. Om restaurang "Fina Fisken" finns kvar rekommenderar jag den varmt! :-)
Kram!

Miss Marie sa...

Brysselkakan - Kakslottet?! Dit måste man ju åka! :)

Desiree - ja, det verkar fint! :)

Milea - tack för tipsen!

Sofia - då måste vi kolla in det! :)

Pia - det låter ju kanon! :)

Anna - ska kolla spamfiltret! Gillade dom Bomans?

Sandra - ja, nu känns det som om det är dags för oss! :)

Annika - åh, det låter bra! :)

Saltis - låter ju kanon! Tack för tipset! :)

Anonym sa...

Trosa är jättemysigt - på sommaren i alla fall, men säkert nu med. Har inte bott på Bomans, men väl kollat in kak/tårtbuffén på Taxinge slott. Den är enorm! Känner du till den välkända svenska författarinnan Inga Lindström? Jaså, inte du heller? I Tyskland visar man ofta tvfilmer som utspelas i Sverige (med tyska skådespelare och det enda de säger på svenska är "hej")av en tysk författare med psed. Inga Lindström. Vi älskade att titta på (och förfasas över den urdåliga handlingen)i dessa - urdåliga- kärleksfilmer för de är som en enda lång reklamfilm för Sverige. Fantastiskt vackert! Har du sett dem minns du stilen. Ett par av dessa är inspelade i Trosa, så vackert som en reklamfilm är det där!:)
Susanne

Miss Marie sa...

Susanne - nämen, vilken kul information! Då måste vi ju dit! Jag har inte sett de här tv-filmerna, men jag måste kolla om det går någon snart så jag kan få lite Sverige-känsla! :) Tack!

Anna, Fair and True sa...

Alla som varit på Bomans verkar gilla det!

Anonym sa...

Om ni inte hinner med fika på Kakslottet så får ni inte missa Lilla maräng i Järna. Godare fika får man leta efter och deras chokladmoussetårta/bakelser.... OJ, OJ! Börjar nästan dregla när jag tänker på dem!

Miss Marie sa...

Brysselkakan - men oj! Måste skriva upp allt det här så jag inte missar nåt! :)