fredag, juni 08, 2012

Sommar i SverigeNi kan förstå att vi njuter här. Alfred mest av alla! Så fort vi hade kommit hem till mina föräldrar, drog Alfred bort mot sjön. Han tog några steg ned i vattnet och så stod han där ett tag och bara njöt. Sen tog han två snabba steg till, snubblade och dök i. Det blev Alfreds premiärdopp! Lite väl kallt, kan man tycka, men Alfred var helnöjd! Vi har också hunnit med att plocka blommor, plaskat flera gånger i vattnet, lekt med kusiner, välkomnat pappa Engelsmannen till Sverige, ätit jordgubbar. shoppat... Ja, allt som hör sommar-Sverige till! Det blir lite si och så med bloggen, men jag kikar in här ibland!

Hoppas ni får en fin helg, var ni än befinner er!

8 kommentarer:

Lotta sa...

Å...Alfred. Sötast. Bilden där med syrenerna..kan inte se mig mätt. Eller den i sjön. Eller den med hjärtat...alla är sötast helt enkelt!

Vad härligt ni har det. Skönt!

Saltistjejen sa...

Underbara Bilder och underbart Sommar-Sverige!!!
Njut på nu!
Kram!

Anonym sa...

Jättefina sommarbilder! Passa på att njuta av sommarSverige nu då och fota massor, men blogga kan du göra en annan dag!/Susanne

Desiree sa...

Njut av ledigheten. Vad söt han är då han bär på den stora tygkassen med syreener. Härliga bilder.
Trevlig helg.

Channal sa...

Söta Alfred! Mysigt ni har det! KRAM Anna

Ninnie sa...

Önskar er en härlig tid i sommar-Sverige! Hoppas ni får njuta av några soliga dagar med, det borde vända nu o bli varmare igen!

Sandra sa...

Så grymt härligt Marie! Vi njuter också svensk sommar och det är bara början. Det är det fina i kråksvängen. Hoppas ni fortsatt njuter. Stor lördagskram !

Sahra sa...

Älskar bilden med syreneyggan. Så söt han är.