måndag, juli 23, 2012

En helgSå här har vi spenderat vår helg. Springandes efter Alfred. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Killen har energi till tusen och är helt orädd.


Enda sättet att kontrollera honom är att bära honom på axlarna.


Och så gillar vi att kolla på bilarna som åker på Leopoldstrasse. När de står stilla vid rödljuset vinkar Alfred hej, och det krävs ett hårt hjärta för att inte vinka tillbaka. Tuffa MC-killen i läder och svart hjälm charmades till och med så att han vinkade tillbaka. Såklart.


Alfred gillar också att vara med och välja frukt och grönt. "Dä-dä" pekar han, på jordgubbar, blåbär, aprikoser, persikor, bönor och tomater. Smaskens.


Jag sportade förresten nyinköpta reasandaler. Rätt som det är så rasslar det till och några pärlor flyger iväg från dom. Oh well, det är inte så långt till hösten, hoppas de håller till dess!


En väldigt sällsynt iakttagelse; en stillasittande Alfred! Kan vara för att han precis fått smaka glass och sitter och njuter av den. Jojomen, alla medel är väl tillåtna i krig, kärlek och barnuppfostran?

8 kommentarer:

Desiree sa...

Alfred är allt en riktig liten sötis. Hi hi lite roliga bilder där ni springer efter honom. Ni behöver inte köra någon löpträning så länge ni har honom ;-)
Jättefina sandaler. Gillar ditt korall färgade nagellack också. Sommrigt och snyggt.
Kram!

Lotta sa...

Sista bilden är så skön! Lite glassavslappnad för stunden...

Så mycket att se och upptäcka. Fint med hjälp när ni handlar också ;)

Och läckra sandaler har den snygga mamman!

Miss Marie sa...

Desiree - närå, här behövs ingen träning! Du kan få låna honom om du vill träna nån gång! ;) Jag gillar korallfärgade naglar på sommaren! :)

Lotta - ja, för stunden! Då slappnar vi också av, sen är det full fart igen! Visst är det bra med handlingshjälp! ;)

brysselkakan sa...

Klart att alla vill vinka till Alfred!

Miss Marie sa...

Brysselkakan - eller hur! :)

Saltistjejen sa...

Hahahaaa! ja du jag minns den tiden. Jag brukar säga att man inte behöver gå på gym när man har småbarn!! Det är ett evigt springande, klättrande och kånkande. även för föräldrarna... ;-) Man håller sig i form helt enkelt. Fast ibland ösnkar man att man kunde få sitta stilla också. men den tiden kommer. Väl...?
Fin är han Alfie! Superhärliga färger på sin tröja! me like! Och hatten! Vad bra att han gillar den. När E var i den åldern ville hon vare sig ha huvudbonad eller hårspännen eller tofsar så hon såg verkligen ut som hej kom o hjälp mig i håret då. Allt slet hon av sig. Mycket bestämt... ;-)
Kram!!

Jenny sa...

Åh vad härligt! Härliga bilder, härlig historia om MC-killarna, härliga sandaler (och fina sommarfötter!), härlig helg! Och vilka fina nilder på dig! Kram

Miss Marie sa...

Saltis - ja, det är inte direkt lugnt med småbarn! :) Alfred gillar hattar o mössor, tack o lov. Tröjan är reafyndad på COS, jag gillar den! :)

Jenny - härligt var det! :)