måndag, juli 23, 2012

Fyrtio funderingar och ett bröllopDet har varit snålt med bröllop i år. Eller, korrektion, det har varit snålt med bröllop som vi blivit bjudna till. (Snyft!) Och lagom när jag tror att det är kört för fler bröllop i år, så blir vi inbjudna till ett bröllop utanför London. Yey!

Andra helgen i december.

WTF?

Jag menar, för i december har man ju inte andra saker att göra, så varför inte klämma in ett bröllop då också! Men jag blir ju superglad. Jag älskar bröllop! Skor har jag ju, och hatt också. Behöver bara en klänning, sen, bröllop, here we go!

Ja, förutom logistiken förstås. Flyg, hotell och justja, barnvakt också, och sen måste vi fixa ihop resorna över jul så vi kan träffa våra familjer och så har vi inte träffat Engelsmannens farmor på över ett år och så... phew.

Eller så kanske vi stannar hemma i stället. Verkar himlans mycket enklare.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Du glömde att ta med att det mycket troligt också kan tillstöta snökaos...
Men bröllop är kul!

Miss Marie sa...

Brysselkakan - tack för den påminnelsen! ;)

Anonym sa...

En sån snygg hatt förtjänar ett bröllop! Jag röstar för ett ja-tack till inbjudan! /Susanne

Sofia sa...

Klart ni ska åka! Är barn inte välkomna?

Lotta sa...

I love a London wedding! Har alltid velat gå ;)

Lyckost!

Saltistjejen sa...

Wow! Vilka skor! och vilken hatt! Du kommer vara smashing!!!!!! :-) Hoppas du vet att det anses lite oartigt och ohyfsat att överglänsa bruden.... ;-)
Demember är inte den bästa månaden jag håller med. Det är MYCKET då. men början av december kanske blir riktigt bra ändå. Det hade varit värre om det legat närmare jul gissar jag? Låter iallafall roligt! Spännande också med ett vinterbröllop. Det har jag faktiskt aldrig varit på, men gissar att det kan vara farligt romantiskt. :-)
KRAM!

Desiree sa...

Visst är det kul med bröllop. Vi ska ju till Gotland och Fårö på bröllop nu i augusti. Har inte varit på bröllop sedan 2004 så det var ett tag sedan. Ska bli jättekul. Ett december bröllop låter fint. Klart ni ska gå :-)Åh vad kul att leta fin klänning. Hur långt är det mellan Engelskmannens föräldrar och London? Lämna Alfred hos dem sedan åka vidare till London och sedan tillbaka till svärföräldrarna och passa på att hälsa på farmor. Sedan kanske du och Alfred kan åka direkt vidare till Sverige och ladda inför julen med dina föräldrar. Jättekul med bröllop som sagt.Logistiken får ni nog till ska ni se :-)
Kram!

Miss Marie sa...

Susanne - visst gör den! :)

Sofia - vet faktiskt inte, men är Alfred med så måste ju nån av oss gå tillbaka till hotellet när det är dags för honom att sova, så då blir det ju inte så roligt för den, tyvärr!

Lotta - ja, lite coolt är det! :)

Saltis - visst är dom snygga! :) Jag vet inte om det hade varit värre närmare jul, då hade vi ju ändå varit på resande fot, nu blir det ju resande hela december känns det som!

Desiree - det är ganska långt till Engelsmannens föräldrar från London, dom bor i norra England. Klart vi kan lösa det på nåt sätt, men ibland känns det bara som ett oöverstigligt berg!

Desiree sa...

Har du föresten någon bra länk eller sida eller andra tips på enkla men snygga håruppsättningar? Jag har ingen aning om hur jag ska göra med håret på det bröllop vi ska på nu i augusti. Du har ju också långt hår. Hur har du valt att fixa håret på de bröllop du senast har varit gäst på?
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - nu har jag gjort ett inlääg speciellt till dig! :)

Sofia sa...

Vi är också bjudna på bröllop den helgen och jag tänkte precis som du. men men, får väl klämma in det bland besök, jobba undan inför ledighet, semester och julfirande med familjen...