onsdag, augusti 29, 2012

Alfred KavatIgår följde vi med storasyster till Kavats butik i Kumla. Hennes barn behövde höst - och vinterskor! Jag har redan införskaffat skor till Alfred, men så såg jag dessa och jag hoppas att de ska passa sent i vinter eller tidig vår. Deras ekologiska skor är kanonfina, men liiite dyra, så när de här fanns till kanonpris var det inte mycket att tänka på! De är ju så snygga, om de ändå fanns i min storlek!

11 kommentarer:

Lotta sa...

Så fina! Jag köpte Kavat till mina barn med ;)

brysselkakan sa...

Eftersom jag började min yrkeskarriär (vem försöker jag lura? Karriär?) i skobutik och mest höll till bland barnskorna vet jag att du gjort ett bra val.
Kanske man ska köra dit när man snart bor ca 1,5 timme från Kumla. Såg snygga skor från dem i Södertälje sist. Har de bra sortiment i fabriksförsäljningen?

hemma hos lilla mej sa...

Bara så snygga kängor.Blir att ta en sväng dit .Önskar dej en fin onsdag.Kramar Rita ♥

Miss Marie sa...

Lotta - jag har provat lite andra skor, men kommer tillbaka till Kavat, de är både skönast o snyggast!

Brysselkakan - vi hade kavatskor som barn så det känns självklart att fortsätta med det! De är ju helt klart de ästa skorna o det känns viktigt att ge barnen en så bra start som möjligt när det gäller fötter o skor! DerS utbud av skor beror på, just nu har de många snygga damskor!

Rita - ja, åk dit o hitta fina skor! :)

Annika sa...

Kavat...det fick Karolina också på den tiden det begav sig...
SÅ fin kvalitet.

Anna tänker högt sa...

Åh just den där färgen är ju så himla himla fin! Jag såg ett par damskor från dem i den färgen som jag gärna skulle vilja ha.

Miss Marie sa...

Annika - bästa kvaliteten!

Anna - de har så många snygga damskor till hösten, i superfina färger!

Desiree sa...

De där skorna är väldigt söta. Gillar dem mycket.

Miss Marie sa...

Desiree - jag också! :)

storasyster sa...

visst har de stort sortiment i kumla och mkt bättre priser. men de kostar en hel del iaf. men det är barnen värda. de säljer även didrickson, overaller, jackor osv.

Anonym sa...

Tusen tack för hjälpen, hoppas du fått både pengar o mail! Puss.