onsdag, augusti 15, 2012

One of Those DaysSol och bad, blå himmel och solsken. Vem sa att sommaren var förbi? Här har vi sprungit omkring nakna, ätit glass, badat och bara njutit. Häromkvällen låg Engelsmannen och jag på bryggan och tittade på meteoritregn med fallande stjärnor. Jag var så fascinerad av stjärnfallen att jag inte hann önska mig något, men kanske förstod önskeguden att jag ville ha några riktiga svenska sommardagar att drömma tillbaka mig till i mörkaste vintern. Jag fick det i alla fall. Tack önskeguden.

12 kommentarer:

meerle sa...

Så härliga sommarbilder! Såna man kan ta fram på vintern och drömma sig bort till. Imorgon landar jag i Sverige så jag hoppas det finns några såna dagar kvar!
Njut!

Saltistjejen sa...

LJUVLIGT!!!!!
:-)

Lotta sa...

Helt underbart Marie!!!!!


Kram

Desiree sa...

Nej sommaren är inte alls förbi. Det är nu den är som bäst. Nu har man fått lite värme och det är varmt i vattnet. Helt underbart sköna sommarbilder du bjuder på.
Kram!

Miss Marie sa...

Meerle - jag tror att du kommer precis rätt! :)

Saltis - :)

Lotta - :)

Desiree - inte på långa vägar slut, alldeles perfekt nu! :)

Jenny sa...

Nej, den är inte över, den har ju börjat nu ju! Underbart!

Millan sa...

Vilken underbar dag!! Jag skrattade lite nar jag sag framfor mig er tre springandes nakna utomhus :-)

Vi fick ocksa nagra sadana dar underbara dagar i Sverige och jag ar sa tacksam for dem. Man behover verdkligen lite svenska sommarliv varje ar! Och aven jag sag ett meteoritregn. Det ar sa haftigt!

Kram

Miss Marie sa...

Jenny - precis! :)

Millan - nu kanske inte Engelsmannen och jag som sprang runt nakna utan småkusinerna! ;) Visst behlver man svensk sommar! :)

Millan sa...

Fast det blir mycket roligare att tanka sig att det ar ni vuxna som ar ute nakna och springer :-D

Miss Marie sa...

Millan - men då säger vi att vi gjorde det! ;)

Anonym sa...

Härligt! Vi har också härliga sommardagar (INTE sensommardagar ;-)) i Skåne. Faktiskt ganska skönt att ha semester när alla andra jobbar, mindre trängsel överallt... Även om det innebär att det är svårare att träffa vänner när man är hemma. Det kommer att bli fler augustisemestrar i Sverige eftersom Vs dagis alltid är stängt i augusti (och Spanien är inte ett alternativ den här månaden, pratade precis med O som är hemma i Spanien - 45 grader!!!! tror inte det...)
Kram!

Miss Marie sa...

Petchie - visst är det skönt! Men det är samma sak i Tyskland, i augusti har alla semester men då jobbar alla här i Sverige! Och förstår att ni inte vill till Spanien, det är lite för varmt det!!!