torsdag, november 08, 2012

Att skicka brev



Att skriva brev är en sån här sak som jag tycker är lite kul. Eller att överhuvudtaget skicka saker och ting via posten. Det är något väldigt skönt att veta att det man skickar kommer rullas, flygas, skeppas, kastas fram till den man skickat till och ta tid på sig. Det sker inte på direkten, som med mejl eller sms, utan det tar några dagar och under tiden vet man att det är väl omhändertaget av posten. 


Ännu finare blir det med vackra klistermärken och kuvert. Rifle Paper Co gör till exempel en massa fina pappersgrejer som enkelt snyggar till det mest tråkiga kuvert. Inget man inte kan leva utan, men det piffar till vardagen lite extra fint. Sånt gillar vi ju, vardagen kan ju ibland vara lite grå.


6 kommentarer:

Sahra sa...

Överhuvudtaget är det väl alldeles underbart trevligt att få något annat än reklam och fönsterkuvert. Bara tanken att någon har gjort sig besvär och lagt ned lite tid på en, inger en varm och härlig känsla.

Sandra sa...

Håller med. Fast jag gör det tyvärr nästan aldrig längre. Tacka vet jag barndomens mängder med brevvänner där en längtan och väntan var härliga inslag i vardagen.

Kram

storasyster sa...

Fin fina ranunkler.

Emma Sofie sa...

Jag tycker också om att skriva och få brev, jag önskar vi gjorde sånt oftare!

Desiree sa...

Jag skulle bli otroligt glad om jag hittade något sådant här i min postlåda. Det betyder så mycket att få ett handskrivet brev eller ett litet paket.
Jättefina klistermärken. Vad du är duktig och gullig som skickar saker och brev så här med posten till dina nära och kära.
Kram!

Miss Marie sa...

Sahra - visst är det! Behöver inte vara nåt märkvärdigt alls egentligen.

Sandra - åh, brevvänner! Hur kul var inte det! :)

Storasyster - visst är dom!

Emma Sofie - jag också! :)

Desiree - jag skulle också bli glad! :)