onsdag, december 19, 2012

Lufthansas matFlyger man med Lufthansa till eller från München så kan man ha oturen att bli serverad den här maten ombord. Weisswürst är en delikatess i Bayern, det är en vit kalvkorv som serveras med söt senap, brezn och weissbier. Det här är alltså Lufthansas version av weisswürst. Små köttbullar med senap i mitten. Kan lugnt vara det äckligaste jag ätit och tar flygplansmaten till oanade höjder...


7 kommentarer:

Desiree sa...

Ser bättre ut än vad det kanske smakar. Värsta maten har nog de Amerikanska flygbolagen.har haft tur hittills då jag flugit med Lufthansa och sluppit få detta.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - nej, jag tycker inte de ser så goda ut heller! ;) Tror de bara kör med den här maten från München, eftersom det är ganska speciellt för Bayern!

storasyster sa...

vad är den vita klumpen. ser läbbigt ut.

Anonym sa...

Grå, grå, grå...Hu!/Susanne

Martina sa...

Nja, det sag inte sa aptitligt ut. Vi brukar fa mer eller mindre goda grova smörgasar när vi flyger till och fran München eller Frankfurt.
Men jag har alltid med mig egna smörgasar när vi flyger för man vet aldrig hur det smakar pa planet och dessutom med barnen som är ännu kräsnare än jag.
Kramar

Anna-Lena sa...

Usch! Senap inuti!? Tyskarna är lite knepiga ibland... ;) När vi flyttade tillbaka till Frankrike så bilade vi ner genom Tyskland och när vi skulle stanna för att köpa frukost typ kl 7-8 på morgonen så var det folk som köpte korv! Inte ens korv med bröd, utan korv med senap bara! Blä för det på morgonen säger jag...

Miss Marie sa...

Storasyster - den vita klumpen tror jag Lufthansa kallar bröd! ;)

Susanne - hu, är rätta ordet! :)

Martina - ja, det är alltid godast att ta med egen mat, man vet aldrig vad det bjuds på! :)

Anna-Lena - yes, stark söt senap inuti! Undrar om det finns några barn som gillar detta?!