tisdag, februari 26, 2013

Flera klänningar!


Fler klänningar! Det gäller ju att passa på...


Alicia Vikander var snygg i Elie Saab (kronprinsessan Victorias favoritdesigner), men hår och make-up gillade jag inte! Ginnifer Goodwin var snygg i elektrisk blå och Solange Knowles i knallgult. Nicole Richie visade Heidi Klum att man kan ha väldigt v-ringade klänningar utan att se slampig ut och Naomie Harris hade en riktigt fin klänning till efterfesten (till skillnad från klänningen med slits till skrevet tidigare under dagen...).


Fan Bingbing var snygg i vitt och svart (visst hade drottning Silvia en liknande på en nobelfest nån gång under 90-talet?) och Juliette Lewis bar mönstrat. Bella Heathcote var sötast av alla i Chanel medan Karolina Kurkova körde på tight svart. Njae... Li Bingbing valde volanger och turkost!

Vad tycker ni?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar Elie Saab-klänningen och Chanel-klänningen bäst! Superfina. Sen gillar jag hela Nicoles appearance med, men gissar att jag inte skulle bära upp det lika snyggt! En modell som bara passar de riktigt smala o platta tror jag./T

Anonym sa...

Ah just det, glömde. Kurkova borde skämmas för den där klänningen. Och Solange borde skämmas för sin med.../T

Annika sa...

Idag var det knepigt att lämna kommentar här.
Dumma Blogger.
MEn, jag tycker att Alicia Vikander har den finaste klänningen av ALLA!!
Helt underbart vacker! Resten tycker jag inte så visare värst om.
Speciellt inte den sista turkosa.

Miss Marie sa...

T - ja, Nicoles klänning passar nog inte många! Och eller hur, Kurkova är inte snygg i det där!

Annika - jaså, va trist! Bra att du kunde lämna kommentar till slut iaf! Alicias klänning är riktigt fin, synd bara på maken!