tisdag, maj 21, 2013

Datastrul

 

I helgen bestämde sig min dator för att ge upp. Pang bom, stendöd. Som tur var hade jag backat upp alla foton från Venedig, det var bara några från helgen som försvann, och det får jag väl glädja mig över! Nu sitter jag med Engelsmannens dator medan jag försöker leta reda på en ny. Har ni några tips på prisvärda datorer så får ni gärna hojta till! Problemet är ju såklart att jag vill ha en svensk dator, så det ser ut som om jag får vänta på en ny tills jag kommer till Sverige...

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Åneeej! Så trist! Datorer som inte fungerar är verkligen inte roligt. Hoppas du hittar en bra och prisvärd.

Miss Marie sa...

Saltis - det hoppas jag ocksa!!! :)

Desiree sa...

Aj då vilken tur att du precis backat upp alla bilder. Pust! Hoppas du hittar en bra dator som du gillar. Åka runt och kolla lite på olika datorer. Själv saknar jag inte längre svenskt tangentbord. Stället om mellan engelskt och svenskt och vet precis vart de svenska bokstäverna ligger på det engelska tangentbordet.
Kram!

Jenny sa...

I feel you sista! Min krashade ju precis innan jul. Jag köpte en billig från billigadatorer.se i Storå så länge, tills jag kan spara ihop till en riktigt, riktigt bra... Om du får ett bra tips på en får du gärna föra det vidare till mig! :)

Miss Marie sa...

Desiree - nej, jag kanner att jag vill ha svenskt tangentbord, men det ar vale en vanesak antar jag! :)

Jenny - jag hade en "superdator" innan den har, men den kraschade ocksa efter tva ar, sa jag ser ingen ide med att ha en superdyr dator, da de anda gar sonder! Ska spana in ditt tips!

Annika sa...

Nej, men det är ju jättelätt att bara ställa om till svenskt tangentbord.
Piece of kaka.
Jag har svensk setting och amerikansk setting som default. Går bara emellan de båda med ett klick.
Det är så lätt.
Må du hitta en bra dator. Jag hade två Sony Vaios. En sackade ihop och på två år var den långsam som sirap, skaffade en till vaio efter den första och den krashade PANG BOM efter 2 år.
NU har jag en mac och den är bra, det säger jag ärligt. I höst fyller den 2. Vi ska se om den överlever den farliga tvåårsdagen, men det tror jag :-)

Erika KM sa...

Vill bara tipsa om Mac! Inte de billigaste, men de funkar, och om det händer något så verkar garantin täcka det mesta. När min kraschade för en månad sen gick Apple München tom med på att beställa ett amerikanskt tangentbord till ersättningsdatorn. Hade inte väntat mig den servicen. ;)