tisdag, maj 21, 2013

I Got My Lipstick On, Here I Come, dadadum

 

Det var kanske schlagern i helgen som fick mig på läppstiftshumör, men läppstiftshumör var jag på! Det är få saker som piggar upp så mycket som lite färg på läpparna. Läppstift ska ju alltid sitta kvar, men det är extra viktigt när det gäller färgstarka läppstift. Det orangeröda till vänster är coraliscious nr. 12 från Rimmel Lasting Finish by Kate och det rosa till höger är färgen shocking coral 910 från Maybellines Color Sensational Vivids Lipstick, och båda läppstiftena sitter otroligt bra och även helt ok när man äter och dricker. De färgar heller inte av sig på tänderna, vilket är väldans bra, det är aldrig kul att gå runt med läppstift på tänderna!

Och ja, vissa kanske skulle kunna analysera mitt val av färgstarka läppstift och rosettfrisyr och diagnostisera mig med åldersnoja, men hey presto, det bjuder jag på!


13 kommentarer:

Storasyster sa...

Du är sååå snygg så din systerson kände inte igen dig (på högra bilden). Den vänstra bilden; De e Mai. Högra bilden; Mamma e de? Näe Mai?! :))

Miss Marie sa...

Storasyster - haha, sotnosen! :)

Sahra sa...

Supersnygg i båda två. Men du, vilka snygga eyebrows du har

Annika sa...

Jättefint, Marie. Bägge två!!
OCH vilket fint hår du har!!

Miss Marie sa...

Sahra - tack! Far mala ganska rejalt for att fa till nagra, de ar naturligt huuuur bleeeka som helst! :)

Annika - tack! Men i rejalt behov av klippning!!! :)

Desiree sa...

Snygga båda två men min favvis får allt bli den till vänster. Gillar din coola knut som du gjort med håret också. Åldernsojjan tycker jag du ska skippa helt. 30 är inget. Ska se om jag hittar lite coraliscious nästa gång jag är ute på stan.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - ja, varldens enklaste rosettknut! Prova! :)

Ullis sa...

Snygg dotter man har. Rosettfrisyren var kul.

Miss Marie sa...

Ullis - visst ar den lite rolig! :)

Jenny sa...

Jättefina foton på dig Marie! Fint att våga ha lite färg! jag har det mycket sällan...jag tycker inte att jag passar...Men det gör du!

Saltistjejen sa...

Du är ju så himla snygg Marie! Älskar din stil! Men själv har jag faktiskt typ aldrig läppstft. Pratade med en kompis om det för ett tag sedan. Om att när vi var små och ens mammor skulle sminka sig och göra sig fina var det just läppstiftet de satte på sig. Inte så mycket annat. Medan både jag och min kompis var tvärtom. Det var "annat" man sätter på men inte alls läppstift. ;-)
Gillar rosettknuten massor! Hur gör du den? kan du inte lägga ut en "instruktionsvideo" eller så på bloggen?? :-)

Miss Marie sa...

Jenny - klart du passar! Det ar helt klart en vanesak, det galler bara att vaga! :)

Saltis - jag har bade annat och lappstift! ;) Lappstift ar inget jag har jamt, men jag tycker det ar kul ibland! Om du trycker pa rosettknuten sa kommer du till en bild da det visas hur man gor den, superenkelt! :)

Anonym sa...

Snyggast i världen, du ser kunglig ut på bilden med utsläppt hår! /T